Forplejning

Forplejning


Vi laver hovedsageligt vegetarisk og overvejende økologisk/biodynamisk mad med fokus på årstidens produkter købt eller dyrket lokalt eller fra egen produktion. Vores vegetariske tilgang inkluderer mælk, ost, honning og æg.


Der kan bestilles kød i menuen.


Måltiderne tilberedes for at give den optimale nydelse for smagsløgene og næring for vores krop. Sammensætningen af et måltid vil altid tage udgangspunkt i dét, vores organisme har brug for af næringsstoffer, mineraler og vitaminer m.m. for at give dig som gæst en helhedsoplevelse.

Vi laver hovedsageligt vegetarisk og overvejende økologisk mad med fokus på årstidens råvarer og gerne dyrket lokalt, eller fra egen produktion. Vores vegetariske tilgang inkluderer mælk, ost, honning og æg. Brødet og kagerne er hjemmebagte og maden er lavet med kærlighed af vores dygtige kok Helene.


Lokalt produceret kød kan indgå i forplejningen som tilbehør.


Måltiderne tilberedes for at give den optimale nydelse for smagsløgene og næring for vores kroppe. Sammensætningen af et måltid vil altid tage udgangspunkt i dét, vores organisme har brug for af næringsstoffer, mineraler og vitaminer m.m. for at give dig som gæst en helhedsoplevelse.


Har du et større arrangement eller en fejring i tankerne, kan du sende en mail for at få et samlet tilbud.


Har du booket et ophold med overnatning i enten Bines hjem eller i Gammelgård, kan du også vælge selv at stå for madlavning i de velfungerende køkkener i bygningerne. 

Lækker hjemmelavet og hovedsagelig økologisk forplejning leveres fra det Himmelske Køkken, Himmelbjerggaardens eget køkken i Hovedbygningen.