Vi inspireres af

Damanhur


6f326d216a7ff545b2056384980727d8
Damanhur-temple
damanhur-top

Damanhur  er et alternativt, spritituelt samfund beliggende ca. 50 km nord for Torino i Italien. Damanhur er dedikeret til Jordens bæredygtighed og blev i 2005 tildelt FN's Global Human Settlement Forum's pris.


Damanhur tiltrækker besøgende fra hele verden, der er interesserede i kunst, spiritualitet, holistisk helbredelse, uddannelse og miljømæssig bæredygtighed.


Damanhur fungerer som et autonomt, føderalt samfund og har egen grundlov og dommere, ligesom Damanhur benytter en valuta, Credito, der er kompatibel med Euroen. De udgiver en daglig avis, og råder over virksomheder og forretninger, uddannelsesinstitutioner og videnskabelige laboratorier. De har oprettet lokalcentre rundt i Europa, USA, Japan og det øvrige Italien.


læs mere på damanhur.org

Findhorn


Findhorn Foundation er en NGO, der er associeret med FN's afdeling for offentlig information, indehaver af FN's Habitat Best Practice-betegnelse og er medstifter af Global Ecovillage Network og Holistic Centers Network.


Fonden er kernen i et samfund på mere end 500 mennesker, med 125 ansatte, der hver dag støtter og lever visionen om at skabe en bedre verden ved at være den forandring, de selv ønsker at se.


læs mere på findhorn.org

UNIVERSAL HALL FINDHORN
FINDHORN SCOTLAND GARDENS
FINDHORN ECOHOUSE ECOVILLAGE SCOTLAND
FINDHORN ECOHOUSE ECOVILLAGE