Konferencer, Festivals & Events

Konferencer, events og festivaler midt i naturen


Himmelbjerggaarden er et nordisk inspirationscenter for bæredygtig udvikling. Et samlingspunkt som udforsker nye måder at leve på og inspirere omverdenen til bæredygtig levevis i samspil med naturen.  

Himmelbjerggaardens mange faciliteter benyttes til en bred vifte af arrangementer; fra store konferencer og festivaler til kultur begivenheder under åben himmel. 


Det kan være kulturelle arrangementer, konferencer, festivaler, markeder osv., hvor mange samles, og der er fokus på fællesskab, vidensdeling og nærvær. 


Den store sal kan kombineres med overnatningsfaciliteter i de forskellige bygninger og er velejnet til arrangementer der foregår over flere dage.Gymnastiksalen

Himmelbjerggaardens store gymnastiksal kan rumme op til 150 personer. Der er garderobe, toilet og badefaciliteter i bygningen samt rum til opbevaring af kulisser og lign. Bygningen har yderligere et musiklokale som kan bruges til mindre grupper. 


Salen skal tænkes som et ”rent lærred”, hvor man kan bruge sin kreativitet og skabe rammerne for sit arrangement, konference, foredrag, forestilling, koncert, cirkusskole, festival, marked m.m.


Der er et stort musikanlæg og projektor setup i salen. 


Leje af -gymnastiksalen fra kr. 6.000,- inkl. moms pr. dag, prisen afhænger af arrangement og antal deltagere.


Bålhytten & Naturen

En fantastisk ottekantet bålhytte med shelter kan bruges til events og samlinger af forskellig slags. Brænde kan tilkøbes som en del af lejen.


Området er egnet til festivaler og udendørs events, hvor faciliteterne kan tilpasses med store telte, udendørskøkken, scene med lydudstyr, campingområde, hængekøjehotel og meget mere. Udendørsarrangementer kan kombineres med undervisningslokaler og overnatning inden døre. 


Leje af Bålhytten fra kr. 595,- inkl. moms pr. dag

Den smukke natur


Med sine 20 ha har Himmelbjerggaarden mange muligheder for at blive partner i f.eks. permakulturprojekter eller lokal produktion af grøntsager. Vi har områder med løvtræer og fyrretræer, og bag hovedbygningen finder du et mindre drivhus, der er gravet ned i jorden, så det holder sig frostfrit.


Har du idéer til et partnerskab, der passer ind i vores vision om at samskabe en bæredygtig fremtid, hører vi meget gerne fra dig.

Skal vi være rammen for dit næste event?