Værksteder & Natur

HIMMELBJERG GÅRDEN

HIMMELBJERGGÅRDENS VÆRKSTEDER & NATUR


Himmelbjerggården råder over flere veludstyrede værksteder, der er velegnede til en kreative sjæle, mindre produktionsvirksomheder eller kurser med kreativt tilsnit. De kreative værksteder bruges også i forbindelse med retræter, kursusforløb mm. 


Himmelbjerggården ligger på område på ca. 20 ha. og   udover store plæner og haver består området af blandet skov. Der er mange muligheder for at samarbejder om bæredygtige projekter f.eks. inden for permakultur eller lokal grøntssagsproduktion.

Krea - Det kreative værksted


Lokaler som kan bruges til malekurser, kreative laboratorier for børn og andre workshops, hvor man ikke skal tænke på andet end at fordybe sig i den kreative proces. Der er ovn og drejeskive til keramik. Der er toilet og mulighed for at lave te og kaffe.


I samme bygning er der et sløjdværksted som kan bruges til at udarbejde projekter af håndværksmæssig karakter. Værkstedsplads kan lejes for kortere og længere perioder.

Krea - Sløjd


Sløjdlokalet er i samme bygning, Krea, som det kreative værksted. Sløjdværkstedet kan bruges til at udarbejde projekter af håndværksmæssig karakter. Værkstedsplads kan lejes for kortere og længere perioder.

Tømrerværksted


Tømrer- og snedkerværkstedet ligger i vores værkstedsbygning bag Gammelgård. Værkstedet har stort udsugningsanlæg og er indrettet med: stor fast rundsav med rullebord, overfræser, tykkelseshøvl, afretter, søjle-boremaskine, stor pudsemaskine med rullebord til f.eks. pudsning af bordplader. Derudover er der selvfølgelig diverse elværktøj og håndværktøj.


Værkstedet er ca. 80m2 med tilstødende lager. Der er mulighed for oplæring i brug af maskiner - Tag en snak med Torben.


Svejseværksted


Svejseværkstedet kan bruges til at udarbejde projekter af håndværksmæssig karakter. Værkstedsplads kan lejes for kortere og længere perioder.Flere billeder af Himmelbjerggårdens faciliteter under GALLERIER.

Den smukke natur


Med sine 20 ha har Himmelbjerggården mange muligheder for at blive partner i f.eks. permakulturprojekter eller lokal produktion af grøntsager. Vi har områder med løvtræer og fyrretræerd og bag hovedbygningen finder du et mindre drivhus, der er gravet ned i jorden, så det holder sig frostfrit. Har du ideer til et partnerskab, der passer ind i vores vision om at samskabe en bæredygtig fremtid, hører vi meget gerne fra dig.Flere billeder af Himmelbjerggårdens faciliteter under GALLERIER.

Interesseret?


Læs vores lejebetingelser. Hvis du er interesseret i at leje et af værkstederne i kortere eller længere tid eller har forslag til projekter, der gør brug af vores land, er du velkommen til at emaile info@himmelbjerggaarden.com eller kigge forbi i Himmelbjerggårdens kontortid.


Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com