Ophold & møder

OPHOLD OG MØDER

Fra lille møde til ophold med overnatning


Lokalerne

Vores faciliteter og lokaler skaber rum til fordybelse og nytænkning for virksomheder, organisationer – mennesker der vil noget sammen. 


Vi har lokaler til ethvert behov, lige fra det lille møde til den store festival.
Se beskrivelse af de enkelte lokaler nedenfor. 


Lokalerne er velegnede til møder, kurser og uddannelsesforløb, netværksmøder, fordybelse for din organisation, retræter med overnatning, festivaler og kulturevents og meget mere.


Leje af lokaler
Vores smukke lokaler og faciliteter udlejes til virksomheder, organisationer og undervisere, der resonerer med Himmelbjerggårdens vision og værdier.


Som lejer af kursuslokaler har du generelt stole, borde og whiteboard til fri afbenyttelse. I nogle lokaler er der lydudstyr. Projektor, flipover og andet udstyr kan lejes separat.


Undervisere

Vi samarbejder med en bred skare af professionelle undervisere indenfor ledelse, teambuilding, personlig udvikling, yoga, mindfulness mm. som kan inddrages i dit arrangement på forskellig vis.


Send os en mail så kontakter vi dig for at tale videre om de mange muligheder. 

Hovedbygningen: møder og kursus


Hovedbygningen rummer mange lokaler af forskellig størrelse og karakter.


Himmelsalen: Smuk og nyistandsat sal på 100 m2. Lysindfald fra tre sider, træparket og lydanlæg. Plads til 80 personer (alt afhængig af opstilling). Bruges til teambuilding, lederuddannelse, netværksmøder og meget andet.


Nordstjernen: Lyst lokale på ca. 45 m2. To store nordvendte vinduer, trægulv og sofahjørne. Lokalet fungerer godt til møder, undervisning op til 20-25 personer.


Meditationsrummet: Smagfuldt indrettet lokale på ca. 45 m2 egnet til meditationer og grupper. Lokalet indbyder til fordybelse og en intim atmosfære. Træparket og tre sydvendte vinduer mod haven. 


Universet: Mødelokale på ca. 30 m2 med to runde borde, stole og hyggeområde med sofaer. Fungerer godt til præsentationer, møder og mindre grupper på op til 15 personer.


Biblioteket: Hyggelig og herskabeligt indrettet stue med to store sofagrupper med plads til 15 personer eller flere. Pejs, der kan tændes op. Udgang til smukt orangeri  

og videre ud i haven. Godt til møder, hvor man vil have en afslappede atmosfære.


Uranus: Mødelokale til 6 personer (12 m2) med rundt bord, stole og hyggeområde med sofa.


Havestuen: Stor spisestue med fire spiseborde og plads til 22 personer eller flere. Klaver i rummet. Velegnet til arbejdsmøder. Mad og kaffe/te bliver ofte serveret her.


Spisestuen: Stor spisestue med tre store og to mindre borde, buffet og plads til 30 eller flere personer. Bruges til spisning, foredrag, kaffemøder og meget mere.


Flere billeder under Galleri.



Gammelgård: kurser og retræter


Gammelgård er en bygning til ophold fx retræte eller kurser med overnatning. Bygningen kan lejes helt eller delvist efter behov. Bruges til kursusforløb med overnatning og brug for at fordybe sig. 

 

Stueetage med smuk og nyistandsat sal på 55m2. Lysindfald fra tre sider og nyt træparket. Plads til 25 - 35 personer afhængig af aktivitet. Grupperum med sofahjørne og siddepladser. Stor spisestue og velfungerende køkken til brug for kurser og retræter. Flipover og projektor kan lejes.


1. Sal med i alt 10 værelser (5 enkelt og 5 dobbelt), som alle er indrettet med hvert sit personlige udtryk. Værelserne deles om 4 badeværelser på gangen samt stor fællesstue. Der er dyne og pude i værelserne, sengetøj og håndklæder skal medbringes eller bestilles ved booking.


Separat lejlighed i stueetagen til underviser med tre værelser, køkken og badeværelse kan lejes separat.


Mad kan tilberedes i det veludstyrede køkken eller leveres af Himmelbjerggårdens CorporateCooking.


Der er wifi i hele bygningen. Som lejer af faciliteter har du stole, borde og whiteboard til fri afbenyttelse. Projektor og andet udstyr lejes separat.

Bines Hjem: kurser og retræter


Bines Hjem ligger isoleret, omgivet af smuk natur, der indbyder til stilhed, nærvær og fordybelse. Bygningen bruges fortrinsvis til kurser og retræter, og lejes ud til aktiviteter, der resonerer med området og bygningens smukke energi.


Stueetagen: To stuer en suite, som kan bruges til undervisning eller som spisestue. Veludstyret køkken og lærelounge med to senge og privat badeværelse.


1. Sal: Stor og velindrettet stue med spisebord, lounge område og tekøkken. 4 dobbeltværelser og 5 enkeltværelser, alle unikt indrettet med brugte designermøbler. Værelserne deles om 3 toiletter med bad.


Tagetage: Fantastisk undervisningslokale på 180 m2. Meget lyst med blotlagte bjælker og vinduer til alle sider.


Mad kan tilberedes i køkkenet eller leveres af Himmelbjerggårdens CorporateCooking.


Der er wifi i hele bygningen. Som lejer af faciliteter har du stole, borde og whiteboard til fri afbenyttelse. Projektor og andet udstyr lejes separat.


Bålhytten og de store udearealer


En fantastisk ottekantet bålhytte med shelter kan bruges til møder, kurser og samlinger af forskellig karakter. Området kan også indrettes til udendørskøkken i forbindelse med festivaler og større events, og der er mange muligheder for at møblere området i sommerperioden.


Brænde kan tilkøbes som en del af lejen.


Flere billeder af faciliteterne under GALLERIER


FORPLEJNING


Corporate Cooking laver økologisk mad med fokus på vegetarretter, og kan kontaktes til forplejning til retræter og møder.


Corporate Cooking bruger så vidt muligt lokale råvare og leverer også ud af huset.

HIMMELBJERGGÅRDEN RAMMEN FOR DIT ARRANGEMENT


Passer stedet til dit næste arrangement og resonerer du med visionen for stedet kan du sende en mail med nærmere detaljer til info@himmelbjerggaarden.com. Du er også velkommen til at kigge forbi Himmelbjerggårdens administration i vores kontortid. Læs vores lejebetingelser. 


Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 86 89 89 00

Mail: info@himmelbjerggaarden.com