Kursus, Retræte og Møde Faciliteter

HIMMELBJERG GÅRDEN

FACILITETER til KURSER, RETRÆTER, MØDER, KONFERENCER & EVENTS

Himmelbjerggården er et inspirationscenter for bæredygtig udvikling - Et samlingspunkt med rødder i 2030 Verdensmålene.


Vores faciliteter er en ramme der skaber rum til fordybelse og nytænkning for virksomheder, organisationer – mennesker der vil noget sammen. Lokalerne er velegnet til kurser og uddannelsesforløb, netværksmøder, fordybelse for din organisation, retræter med overnatning, festivaler og kultur events og meget mere.


Vi samarbejder med en bred skare af professionelle undervisere indenfor ledelse, teambuilding, personlig udvikling, yoga, mindfulness mm. som kan inddrages i dit arrangement på forskellig vis.


Vores smukke lokaler og faciliteter udlejes til virksomheder, organisationer og undervisere der resonerer med Himmelbjerggårdens vision og værdier. Som lejer af kursuslokaler har du generelt stole, borde og flipover til fri afbenyttelse, der er lydudstyr i nogle lokaler og projektor og andet udstyr kan lejes separat.


Send os en mail så kontakter vi dig for at tale videre om de mange muligheder. 


Hovedbygningen - møde- og kursusfaciliteter


Hovedbygningen rummer mange dejlige lokaler af forskellig størrelse og karakter:


Himmelsalen: Smuk og nyistandsat sal på 100 m2. Lysindfald fra tre sider, træparket og lydanlæg. Plads til 50 personer. Bruges til team building, lederuddannelse, netværksmøder og meget andet.


Meditationsrummet: Smagfuldt indrettet lokale på ca. 45 m2 egnet til meditationer og grupper der indbyder til fordybelse og en intim atmosfære. Træparket og tre sydvendte vinduer mod haven. Lokalet anvendes til Himmelbjerggårdens  indfulness samlinger og til aktiviteter med fokus på nærvær og stilhed.


Nordstjernen: Lyst lokale på ca. 45 m2. To store nordvendte vinduer, trægulv og sofahjørne. Lokalet fungerer godt til møder, undervisning op til 20-25 personer.


Universet: Mødelokale på ca. 30 m2 med to runde borde, stole og hyggeområde med sofaer. Fungerer godt til præsentationer, møder og mindre grupper på op til 15 personer.


Biblioteket: Hyggelig og herskabeligt indrettet stue med to store sofagrupper med plads op til 15 personer eller flere. Pejs, der kan tændes op. Udgang til smukt orangerie og videre ud i haven. Godt til møder, hvor den afslappede atmosfære  understøtte relationer og nærvær.


Uranus: Mødelokale til 6 personer (12 m2) med rundt bord, stole og hyggeområde med sofa.


Havestuen: Stor spisestue med fire spiseborde og plads til 22 personer eller flere. Klaver i rummet. Velegnet til arbejdsmøder. Mad og kaffe/te bliver ofte serveret her.


Spisestuen: Stor spisestue med tre store og to mindre borde, buffet og plads til 30 eller flere personer. Bruges til spisning, foredrag, kaffemøder og meget mere.


Flere billeder under Galleri.


Gammelgård - kurser og retræter


Gammelgård er en retræte bygning, som kan lejes helt eller delvist efter behov. Bruges til kursusforløb med overnatning og brug for at fordybe sig. 

 

Stueetage med smuk og nyistandsat sal på 55m2. Lysindfald fra tre sider og nyt træparket. Plads op til 25 til 35 personer afhængig af aktivitet. Grupperum med sofahjørne og siddepladser. Stor spisestue og velfungerende køkken til brug for kurser og retræter. Der er flip chart og projektor kan lejes.


1. Sal med i alt 10 værelser (5 enkelt og 5 dobbelt), som alle er indrettet med hvert sit personlige udtryk. Værelserne deles om 4 badeværelser på gangen samt stor fællesstue. Der er dyne og pude i værelserne, sengetøj og håndklæder skal medbringes eller bestilles ved booking.


Separat lejlighed i stueetagen til underviser med tre værelser, kækken og badeværelse kan lejes seperat.


Mad kan tilberedes i det veludstyrede køkken eller leveres af Himmelbjerggårdens CorporateCooking.


Der er wifi i hele bygningen. Som lejer af faciliteter har du stole, borde og flipover til fri afbenyttelse. Projektor og andet udstyr lejes separat.

Bines Hjem - kurser, retræter


Bines Hjem ligger isoleret, omgivet af smuk natur, der indbyder til stilhed, nærvær og fordybelse. Bygningen bruges fortrinsvis til kurser og retræter, og lejes ud til aktiviteter, der resonnerer med området og bygningens smukke energi.


Stueetagen: To stuer ensuite som kan bruges til undervisning eller som spisestue. Veludstyret køkken og lærelounge med to senge og privat badeværelse.


1. Sal: Stor og velindrettet stue med spisebord, lounge område og tekøkken. 4 dobbeltværelser og 5 enkeltværelser, alle unikt indrettet med brugte designermøbler. Værelserne deles om tre toiletter med bad.


Tagetage: Fantastisk openspace undervisningslokale på 180 m2. Meget lyst med blotlagte bjælker og vinduer til alle sider.


Bålhytten og de store udearealer


En fantastisk ottekantet bålhytte med shelter kan bruges til kurser og samlinger af forskellig karakter. Området kan også indrettes til udendørskøkken i forbindelse med festivaler og større events og der er mange muligheder for at møblere området i sommer perioden.


Brænde kan tilkøbes som en del af lejen.


Flere billeder af faciliteterne under GALLERIER


FORPLEJNING


Corporate Cooking står for servering af lækker økologisk mad med fokus på vegetar retter til retræter, møder og til vores frokostordning. Bestilling foregår via Himmelbjerggården.


Corporate Cooking bruger så vidt muligt lokale råvare og leverer også ud af huset.

HIMMELBJERGGÅRDEN RAMMEN FOR DIT ARRANGEMENT


Passer stedet til dit næste arrangement og resonerer du med visionen for stedet kan du sende en mail med nærmere detaljer til info@himmelbjerggaarden.com. Du er også velkommen til at kigge forbi Himmelbjerggårdens administration i vores kontortid. Læs vores lejebetingelser. 


Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com