Event & Konference Faciliteter

HIMMELBJERG GÅRDEN

EVENTS, KONFERENCER & FESTIVALERHimmelbjerggården mange faciliteter udlejes til organisationer og aktiviteter, der understøtter og taler ind i visionen bag Himmelbjerggården, Nordisk Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling.  


Det kan være kulturelle arrangementer, konferencer, festivaler, markeder osv. hvor mange samles og der er fokus på fællesskab, vidensdeling og nærvær. 


Hvis dine aktiviteter resonere med vision, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om de mange muligheder.

The Hall


Himmelbjerggårdens store gymnastiksal rummer op til 150 personer. Der er garderobe, toilet og bade faciliteter i bygningen. Derudover er der rum "bag scenen" og rum til opbevaring af kulisser og lign. og værelser som kan bruges til overnatning eller øvelokale. Første sal rummer et mindre fitness lokale, der har udkig ned i salen.


Salen skal tænkes som et ”rent lærred”, hvor du har rig mulighed for at bruge din kreativitet og skabe rammerne for dit arrangement, foredrag, forestilling, koncert, cirkusskole, festival, marked mm.

Bålhytten & Naturen


En fantastisk ottekantet bålhytte med shelter kan bruges til store grupper, events og samlinger af forskellig slags. Brænde kan tilkøbes som en del af lejen.


Området er egnet til festivaler og udendørs events hvor faciliteterne kan tilpasses med store telte, udendørskøkken, scene med lydudstyr, camping område, hængekøjehotel og meget mere. Udendørsarrangementer kan kombineres med undervisningslokaler og overnatning indendøre. 


Flere billeder af faciliteterne under GALLERIER

KOM OG SE OMRÅDET


Læs vores lejebetingelser og vil du leje en del af Himmelbjerggården, er du velkommen til at emaile info@himmelbjerggaarden.com eller kigge forbi Himmelbjerggårdens administration i vores åbningstid.


Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com