Klinik & terapeut

BEHANDLER & TERAPEUT FÆLLESSKABET BABUSKA


I den smukke bygning Babuska er hele overetagen dedikeret til behandlere og terapeuter, som arbejder med at skabe balance i krop, sind og sjæl. Naturen er lige uden for døren og inddrages selvfølgelig som en resourse i arbejdet med mennesker. Bredden af kompetencer og erfaring giver mulighed for at samarbejde og tilpasse behandlingsforløb til den individuelles behov.

Fællesskab hvor fokus er arbejdet med mennesker og deres trivsel på alle planer. Fem lokaler samt venteområde til klienter med tekøkken, toilet og badefaciliteter. Fællesskabet er en mulighed for have kollegaer, som har en holistisk tilgang til at tilbyde behandlinger og forløb for private og virksomheder. Potentiale i at tilbyde ”Wellbeing” på Himmelbjerget og til Himmelbjerggårdens besøgende.

Dorte Eldrup med CaDo, Stress forebyggelse i erhvervsbranchen

Vi af holder løbende sociale arrangementer for alle som er en del af Himmelbjerggårdens CoWorking for at vidensdele på tværs af brancher og skabe relation og synergi mellem de personer og mange virksomheder, der har deres dagligdag her.

INTERESSERET I AT BLIVE EN DEL AF TERAPEUTFÆLLESSKABET 


Vil du være en del af Himmelbjerggården, er du velkommen til at sende en mail til: info@himmelbjerggaarden.com eller til at kigge forbi i vores kontoråbningstid


KONTAKT
Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry, Danmark

info@himmelbjerggaarden.com

(+45) 86 89 89 00

SOME