SUMMER IN HEAVEN

SUMMER IN HEAVEN

Din sommerferie på Himmelbjerget

En magisk sommer med rum til fordybelse og stilhed på Himmelbjerget omgivet af Søhøjlandets fantastiske natur. Vi kalder det "Summer in Heaven" - en mulighed for en eller flere ugers ophold i enkelt-, dobbeltværelse eller eget telt i smukke og afslappende omgivelser.


Book din ferie i uge 30, 31 og 32 her:


Priser fra 1000 kr til 3500 kr pr. person pr. uge. 

Check-in: Lørdag mellem kl. 16 - 19

Check-out: Lørdag inden kl. 11


Opholdet er tænkt som en afslappende ferie i naturen og er henvendt til gæster som ønsker dette fokus for sommeren

PRAKTISK INFORMATION & AKTIVITETER 


Faciliteter ved leje af værelser: Som sommergæst har du adgang til fælles faciliteter (køkken, spisestuer, opholdsstuer, 5 badeværelser mm), yoga og meditationsrum, bålhytte, kreative værksteder og meget mere. Desværre er bygningen ikke egnet til børnefamilier og husdyr.


Faciliteter ved camping: Som camperende i eget telt skal du selv medbringe alt udstyr, samt udstyr til madlavning. Du har adgang til køleskabsplads, toilet og badefaciliteter. Du har samtidig adgang til yoga- og meditationsrum, bålhytte, kreative værksteder og meget mere. Som camperende vælger du, hvor du vil lave din lejr, og denne mulighed er åben for børnefamilier.


Aktiviteter & Naturen: Du har mulighed for at deltage i fælles aktiviteter, der foregår på stedet, vandre i skovene og nyde badesøerne i området - alt i dit helt eget flow. Aktiviteterne opdateres løbende i pop-up butikken.


Læs mere om området på GreenWays hjemmside - Søhøjlandets turist forening.


Forplejning: På grund af de skærpede regler i forbindelse med covid-19 står du selv for måltider under opholdet. Ved leje af værelser er der to køkkener, hvor der kan laves mad, og så er der mange dejlige spisesteder i området. Der vil være en lille pop-up butik i Hovedbygningen i løbet af sommeren, hvor du kan købe lidt forskellige madvarer, og der er indkøbsmuligheder i Gl. Rye og Ry.


Ankomst og afgang: Check-in: Lørdag mellem kl. 16 - 19. Check-out: Lørdag inden kl. 11.

Informationsmøde: Søndag kl. 10 fortæller vi om Himmelbjerggården, ugens aktiviteter og faciliteterne.         


Sengetøj mm.: Medbring eget sengetøj, håndklæder og badekåbe. Der er dyner og puder på værelserne. 


Rejsen hertil: Du kan ankomme med bil, cykle eller sejle til Himmelbjerget med Hjejlen fra Ry eller Silkeborg og gå de sidste par km. Flere informationer under Kontakt


Pay it forward: Har du lyst til at give en hånd med, har vi gang i en masse projekter i løbet af sommeren, du kan deltage i.


Spørgsmål: Telefon: 86 89 89 00 eller mail: info@himmelbjerggaarden.com


Vi beder vores gæster om at holde orden, begrænse støj om aftenen/natten og efterlade fællesfaciliteterne, som man selv har lyst til at finde dem - til glæde for alle. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en afslappende sommerferie!


  Sommerhilsner,

  Levefællesskabet på HimmelbjerggårdenDin sikkerhed: Himmelbjerggården overholder og henviser til de officielle retningslinjer fra myndighederne angående Covid-19. Vi anerkender og respekterer, at vi hver har vores måde at håndtere denne specielle situation på. Nogle føler sig trygge ved meget afstand, mens andre savner at være i kontakt med andre. Vi anbefaler, at du spørger, inden du opsøger kontakt med andre gæster.


Ved symptomer på sygdom, anbefaler vi, at du bliver hjemme - kontakt ligeledes din rejseforsikring angående refundering af dit ophold.

GRØN OMSTILLING - DIT BIDRAG


Overskuddet fra sommerens aktiviteter er med til at finansiere Himmelbjerggårdens nye varmepumpesystem, som sparer miljøet for udledning af mere end 320 tons CO2 om året - et eksempel på konkret grøn omstilling, vi er stolte af! 


Himmelbjerggården er et Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling på Himmelbjerget, og levefællesskabets skønne beboere er dine værter for sommeren. Gården rummer bl. a. retræte- og kursusfaciliteter, biodynamisk grønsagsproduktion, en utrolig biodiversitet og kontorfællesskaber - en stemningsfyldt oase, hvor vi i fællesskab arbejder holistisk med bæredygtighed.


"Vær den forandring, du ønsker at se i verden".

KONTAKT
Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry, Danmark

info@himmelbjerggaarden.com

(+45) 86 89 89 00

SOME