Organisation

ORGANISATION


WeCreation er en organisation, der eksperimenterer med nye ledelsesformer og en værdibaseret tilgang til virksomhedsdrift. Det er et engageret team, som dagligt står bag driften og udviklingen af Inspirationscenteret Himmelbjerggården.


Udviklingen af Himmelbjerggården er en organisk proces, der ikke følger en lige linje, men samskabes efterhånden som erfaringer indhøstes, reflekteres og vurderes.


Menneskelige relationer, viljen og modet til at håndtere alle opgaver med åbenhed og transparens er essentielt i forhold til visionen og den kultur, der opbygges. 


WeCreation’s team

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder, investor og kunstner


Bosiddende på Himmelbjerggården med sin datter efter mange år i Italien. Uddannet designer, biosystemisk psykoterapeut, biodynamisk kraniosakral terapeut og transformativ kunstterapeut. Hendes kunst omhandler det feminine univers og indre tilstedeværelse. Visionær og dedikeret social iværksætter, Himmelbjerggården er et livsprojekt og resultatet af mange års research i forhold til at være frontløber og aktiv medskaber af konkret bæredygtig udvikling.


Johnny Gøtke
Driftsschef


Bosiddende på Himmelbjerggården med kone og søn efter 17 år i andet levefællesskab.
Er idealist med fokus på at give sig selv og sine medmennesker de optimale muligheder for at få det meste ud af livet. Overvejer, hvordan vi kan udnytte vores ressourcer bedst muligt - både for vores fysiske, psykiske, sociale og miljømæssige liv. Og i lige så stor grad de arbejdsmæssige og økonomiske ressourcer. Har en længerevarende baggrund som Coach/rådgiver og Terapeut, både for private og erhvervskunder. Har stor viden og erfaring med at få projekter, ideer, koncepter, mennesker og virksomheder til at gro.


Van Silvère

Koordinator og ansvarlig for området og bygningerne - inde og ude.


Uddannet i musikvidenskab og har i en årrække været tilknyttet musikskole, efterskole og højskole. Lang karriere som udøvende musiker; p.t. spiller Van i gospel, reggae og soul sammenhænge. Van er født og opvokset i London med en moder fra det nordjyske og en fader fra Mauritius - "I can call myself an afro-viking." Dyrker Qi Gong.


Tidligere ansat som teknisk medarbejder i Agro Food Park. Meget optaget af gør-det-selv tilgangen og værdsætter genbrugstanken højt.Kommunikation og administrationTorben Erik Larsen


Torben er uddannet tømrer og konstruktør. I mange år var han ansvarlig for aflevering af store byggeprojekter over hele landet. Nu nyder Himmelbjerggården godt af Torbens talent for at bygge flotte, funktionelle trækonstruktioner såsom terassen foran Bines Hjem og trappen op til 1.sal på Hovedbygningen. Torben tilbyder oplæring i de professionelle maskiner i tømrer/snedkerværkstedet.


Passioneret roer af havkajak.

 

Lise Thodberg


Lise står for rengøringen af lokalerne, samt vedligehold af bygninger - den mere håndværkermæssige art. 
Møbelsnedker af uddannelse og passioneret i at skabe smukke ting med sine hænder.
Afholder forløb og workshops hvor hun kombinere yoga, gong og mange andre kompetencer indenfor holistisk sundhed og velvære.


Lise bor på Himmelbjerggården.


WeCreators fra hele verden


Vi har følgeskab af en fantastisk flok af WeCreators - lokale og internationale frivillige fra hele verden, som indgår som en naturlig del af hverdagen. Denne kulturelle udveksling sætter perspektiv i dialogen omkring bæredygtig udvikling, på tværs af landegrænserne og skaber en mulighed for mere dybe møder mellem mennesker.

"Nye samarbejdsvinkler og innovative ideer opstår ofte spontant når man tilbringer tid sammen og har ræsonnerende intentioner om at "Være den forandring man ønsker at se i verden"."

HAR HIMMELBJERGGÅRDEN VAKT DIN INTERESSE?


Vil du være en del af Himmelbjerggården som beboer, frivillig eller lejer er du velkommen til at sende en motiveret mail info@himmelbjerggaarden.com.


Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 86 89 89 00

Mail: info@himmelbjerggaarden.com