Ophold & møder

OPHOLD & MØDER

Fra lille møde til ophold med overnatning


Vores faciliteter og lokaler skaber rum til fordybelse og nytænkning for virksomheder og organisationer – mennesker, der vil noget sammen. 


De er velegnede til møder, kurser, uddannelsesforløb, netværksmøder, retræter festivaler, kulturevents og meget mere!


Pris for leje af lokale fra 400 kr. inkl. moms for 1/2 dag.
Pris for leje af hele bygningen fra 4.100 kr. pr. døgn inkl. moms.


Se beskrivelse af de enkelte lokaler og bygninger nedenforVi elsker at samarbejde
Vores lokaler og faciliteter udlejes til virksomheder, organisationer og undervisere, der resonerer med Himmelbjerggårdens vision og værdier.


Som lejer af kursuslokaler har du stole, borde og whiteboard til fri afbenyttelse - nogle lokaler har lydudstyr. Projektor, flipover og andet udstyr kan lejes separat.

Undervisere

Vi er en bred skare af professionelle undervisere indenfor ledelse, teambuilding, personlig udvikling, yoga, mindfulness mm. som er på Himmelbjerggården og kan inddrages i dit arrangement på forskellig vis.


Kontakt os via mail eller tlf.  86 89 89 00 og lad os tale om de mange muligheder.

HOVEDBYGNINGEN; MØDER & KURSER


Hovedbygningen rummer mange lokaler af forskellig karakter.


Pris fra 400 kr. inkl. moms for 1/2 dag. 


Himmelsalen: Smuk og nyistandsat sal på 100 m2. Lysindfald fra tre sider, træparket og lydanlæg. Plads til 80 personer (alt afhængig af opstilling). Bruges til teambuilding, lederuddannelse, netværksmøder og meget andet. Fra kr. 2.010,- pr dag


Nordstjernen: Lyst lokale på ca. 45 m2. To store nordvendte vinduer og trægulv . Lokalet fungerer godt til møder, undervisning op til 20-25 personer. Fra kr. 1.210,-


Universet: Mødelokale på ca. 30 m2 med to runde borde, stole og hyggeområde med sofaer. Fungerer godt til præsentationer, møder og mindre grupper på op til 15 personer. Fra kr. 490,-


Biblioteket: Hyggelig og herskabeligt indrettet stue med to store sofagrupper med plads til 15 personer eller flere. Pejs, der kan tændes op. Udgang til smukt orangeri  

og videre ud i haven. Godt til møder, hvor man vil have en afslappede atmosfære. fra kr. 650,-


Havestuen: Stor spisestue med fire spiseborde og plads til 22 personer eller flere. Klaver i rummet. Velegnet til arbejdsmøder. Mad og kaffe/te bliver ofte serveret her.


Spisestuen: Stor spisestue med tre store og to mindre borde, buffet og plads til 30 eller flere personer. Bruges til spisning, foredrag, kaffemøder og meget mere.

Flere billeder under Galleri.

GAMMELGAARD:
KURSER & RETRÆTER


By
gningen Gammelgård kan bruges til ophold fx retræte, kurser eller undervisning med overnatning. 


Bygningen udlejes helt – man råder over alle værelser, stuer, køkken, badeværelser mv. når man lejer.


Pris for leje af hele bygningen fra 6.300,- kr. inkl. moms pr. døgn.


Gammelgård består af:


Stueetage: Smuk og nyistandsat sal på 55m2. Lysindfald fra tre sider og nyt parketgulv. Plads til 25 - 35 personer afhængig af aktivitet. Ét dobbeltværelse, som også kan bruges til opholdsstue. Ét toilet med bad. Stor spisestue og velfungerende køkken.


1. sal med 10 værelser (4 enkelt og 6 dobbelt), som alle er indrettet med hvert sit personlige udtryk. Værelserne deles om fire badeværelser på gangen samt stor fællesstue, og mindre te-køkken.


I alt 18 sovepladser – med mulighed for at etablere flere.


Se plantegning.


På alle værelserne er der dyne og pude. Sengetøj, håndklæder, badekåbe skal medbringes eller kan tilkøbes.


I hele bygningen er der wifi.
Stole, borde og whiteboard er til fri afbenyttelse.
Projektor og andet udstyr kan lejes separat.


Flere billeder under Galleri.

BINES HJEM:
KURSER & RETRÆTER


Bines Hjem ligger isoleret og omgivet af smuk natur, der indbyder til stilhed, nærvær og fordybelse. Bygningen kan bl.a. bruges til kursusforløb med overnatning, hvor man gerne vil fordybe sig.


Bygningen udlejes helt - man råder over alle værelser, stuer, køkken, badeværelser mv. når man lejer.


Pris for leje af hele bygningen fra 7.350,- kr. inkl. moms pr. døgn.


Bines Hjem består af:


Stueetagen: To stuer en suite, som kan bruges til undervisning eller som spisestue. Veludstyret køkken, værelse med to senge og toilet med bad. Stort værelse med to køjesenge og to enkeltsenge (seks sovepladser). 


1. Sal: Stor og velindrettet stue med spisebord, lounge område og tekøkken. 4 dobbeltværelser og 5 enkeltværelser, alle unikt indrettet med genbrugsmøbler. Værelserne deles om tre toiletter med bad.


Tagetage: Fantastisk undervisningslokale på 180 m2. Meget lyst med blotlagte bjælker og vinduer til alle sider.


I alt 21 sovepladser – og med mulighed for at etablere flere.


Se plantegning.


På alle værelserne er der dyne og pude. Sengetøj, håndklæder, badekåbe skal medbringes eller kan tilkøbes.

I hele bygningen er der wifi.
Stole, borde og whiteboard er til fri afbenyttelse.
Projektor og andet udstyr kan lejes separat.


Flere billeder under Galleri.

BÅLHYTTEN & DE STORE UDEAREALER


En fantastisk ottekantet bålhytte med shelter kan bruges til møder, kurser og samlinger af forskellig karakter. Området kan indrettes til udendørskøkken i forbindelse med festivaler og større events, og der er mange muligheder for at møblere området i sommerperioden.Flere billeder under Galleri.

FORPLEJNING


Vi laver vegetarisk og overvejende økologisk/Biodynamisk mad med fokus på årstidens produkter købt eller dyrket lokalt, eller fra egen produktion. Vores vegetariske tilgang inkluderer mælk, ost, honning og æg.


Måltiderne tilberedes af vores dygtige kok Lukas, der samtidig er ernæringsnørd. Et måltid tilberedes for at give den optimale nydelse for smagsløgene og næring for vores krop. Sammensætningen af et måltid vil altid tage udgangspunkt i det vores organisme har brug for af næringsstoffer, mineraler og vitaminer mm. for at give dig som gæst en helhedsoplevelse.

RAMMEN FOR DIT ARRANGEMENT


Passer stedet til dit næste arrangement og resonerer du med visionen for stedet kan du sende en mail med nærmere detaljer til info@himmelbjerggaarden.com. Du er også velkommen til at kigge forbi Himmelbjerggårdens administration i vores kontortid. Læs vores lejebetingelser. 


KONTAKT
Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry, Danmark

info@himmelbjerggaarden.com

(+45) 86 89 89 00

SOME