INSPIRATIONSCENTER

INSPIRATIONSCENTER

Himmelbjerggården er et eksperimentarium for bæredygtig udvikling. Igennem vores virke søger vi at inspirere til konkrete og positive forandringer for den enkelte, for organisationer og for samfundet – i sidste ende til gavn for kloden.


Himmelbjerggården er placeret på Himmelbjerget midt mellem Skanderborg og Silkeborg. Gården består af et område på 20 ha beliggende i noget af Danmarks smukkeste natur, og der er 15 bygninger af forskellig størrelse og anvendelse spredt over området, med et samlet areal på ca. 6000m2.


Det Nordiske Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling startede rejsen i marts 2017 og gården er drevet af den socialøkonomiske virksomhed WeCreation. Siden starten er organisationen, der driver gården blevet funderet, mange bygninger er sat i stand, de smukke lokaler er blevet indrettet og centeret er allerede vært for rigtig mange virksomheder, organisationer og undervisere, som nyder at være i det naturskønne område. Der er en bred vifte af aktiviteter og initiativer, som kendetegner Himmelbjerggården og visionen bag tager langsomt form.


Hver dag er små skridt i retningen af at udvikle kulturen og de konkrete tiltag, der er centrale i at skabe langsigtet og helhedstænkende bæredygtig udvikling.   


Du kan drømme om en bedre verden ... Og være med til at skabe den!


MODTAG NYHEDSBREV FRA HIMMELBJERGGÅRDEN

KONTAKT
Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry, Danmark

info@himmelbjerggaarden.com

(+45) 86 89 89 00

SOME