Organisation

ORGANISATIONEN

Udviklingen af Himmelbjerggården er en organisk proces, der ikke følger en lige linje - det samskabes efterhånden som erfaringer indhøstes, reflekteres og vurderes.


Menneskelige relationer, viljen og modet til at håndtere alle opgaver med åbenhed og transparens er essentielt i forhold til visionen og den kultur, vi opbygger.

HVEM ER VI?

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder, investor og kunstner


Bosiddende på Himmelbjerggården med sin datter efter mange år i Italien. Uddannet designer, biosystemisk psykoterapeut, biodynamisk kraniosakral terapeut og transformativ kunstterapeut. Hendes kunst omhandler det feminine univers og indre tilstedeværelse.


Visionær og dedikeret social iværksætter, hvor Himmelbjerggården er et livsprojekt og resultatet af mange års research i forhold til at være frontløber og aktiv medskaber af konkret bæredygtig udvikling.


Johnny Gøtke
Driftsschef


Bosiddende på Himmelbjerggården med kone og søn efter 17 år i andet levefællesskab. Idealist med fokus på at give sig selv og sine medmennesker de optimale muligheder for at få det meste ud af livet. Overvejer, hvordan vi kan udnytte vores ressourcer bedst muligt - både for vores fysiske, psykiske, sociale og miljømæssige liv.


Har en længerevarende baggrund som coach/rådgiver og terapeut, både for private og erhvervskunder. Har stor viden og erfaring med at få projekter, ideer, koncepter, mennesker og virksomheder til at gro.


Van Silvère

Koordinator for området og bygningerne


Uddannet i musikvidenskab og har i en årrække været tilknyttet musikskole, efterskole og højskole. Van har en lang karriere som udøvende musiker; p.t. spiller Van i gospel, reggae og soul sammenhænge. Van er født og opvokset i London med en moder fra det nordjyske og en fader fra Mauritius - "I can call myself an afro-viking." Dyrker Qi Gong.


Tidligere ansat som teknisk medarbejder i Agro Food Park. Meget optaget af gør-det-selv tilgangen og værdsætter genbrugstanken højt.


Torben Erik Larsen

Hustømrer


Torben er uddannet tømrer og konstruktør. I mange år var han ansvarlig for aflevering af store byggeprojekter over hele landet. Nu nyder Himmelbjerggården godt af Torbens talent for at bygge flotte, funktionelle trækonstruktioner såsom terassen foran Bines Hjem og trappen op til 1.sal på Hovedbygningen. Torben tilbyder oplæring i de professionelle maskiner i tømrer/snedkerværkstedet.


Passioneret roer af havkajak.

 

Jørn Sommer

Naver


Bosiddende på Himmelbjerggaarden. Jørn er uddannet tømrer og naver fra Tyskland, og boet i Danmark i knapt 20 år med sin familie. Jørn er kommet til Himmelbjerggaarden for at virkeliggøre renoveringen af Honolulu; den sidste bygning på grunden længst mod Himmelbjerget, det fremtidige communityhus og tempel. Jørn arbejder desuden med renovering og vedligehold af de forskellige bygninger sammen med Van og Torben.


Jørn giver desuden healinger og har en daglig bevidsthedspraksis

 

Mads Grotrian

Kommunikation & Booking


Mads arbejder i Himmelbjerggaardens administration, han organiserer det daglige arbejde, bookings og alt det praktiske der sker i Himmelbjerggaardens "maskinrum". Mads flyttede til Himmelbjerggaarden i april 2020, efter at have boet og studeret flere år i Aarhus.


Mads har en bachelor i cognitive science og arbejder med stemmens potentiale og kropsbevidsthed.

 

Rosa Eluna Bruun

Sociale Medier


Rosa bygger bro mellem Himmelbjerggaarden og verden gennem sociale medier, hvor hun væver historier med ord og billeder. Hun er uddanet cand.aarch fra Aarhus Arkitektskole, hvor hun har sine æstetiske-, grafiske- og storytelling kompetencer fra. 


Rosa arbejder som kunstner, hvor hun undersøger det feminine, nordiske rødder og kunst som spirituel, rituel praksis.

 

Sakshin Necula

Altmuligmand & gartner


Sakshin har været bosiddende på Himmelbjerggaarden siden 2017, han har haft mange kasketter på lige fra workaway koordinator til pedel.


Lige nu bruger han sine kompetencer i vedligeholdelsen af stedets bygninger og udeområder, samt udviklingen og vedligeholdelsen af haverne til grøntsags-, urte- og blomsterdyrkning.

 

Kali Björbole

Community Gatekeeper & Spaceholder


Kali arbejder primært med levefællesskabets trivsel; hun trækker undervisere ind, som kan styrke fællesskabet. Hun er med til at udforme rammerne for hvordan vi relaterer og skaber sammen. 


Kali har levet i fællesskaber de sidste 20 år, blandt andet i Engsbacka & Solhella i Sverige. Hun er derfor fællesskabets og organisationens mest erfarne community skaber, og vi nyder godt af hendes visdom & evne til at skabe fællesskab og hjertekontakt mellem mennesker.

 

WeCreators fra hele verden


Vi har følgeskab af en fantastisk flok af WeCreators - lokale og internationale frivillige fra hele verden, som indgår som en naturlig del af hverdagen. Denne kulturelle udveksling sætter tingene i perspektiv og skaber en mulighed for dybere møder mellem mennesker.

"Nye samarbejdsvinkler og innovative ideer opstår ofte spontant når man tilbringer tid sammen og har ræsonnerende intentioner om at "være den forandring man ønsker at se i verden"

HAR HIMMELBJERGGÅRDEN VAKT DIN INTERESSE?


Vil du være en del af Himmelbjerggården som beboer, frivillig eller lejer er du velkommen til at sende en motiveret mail info@himmelbjerggaarden.com.


KONTAKT
Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry, Danmark

info@himmelbjerggaarden.com

(+45) 86 89 89 00

SOME