HVEM ER VI

PÅ GÅRDEN

Himmelbjerggården er allerede nu samlingspunkt for mange forskellige aktiviteter og hverdagen emmer af livsfuldhed.


Organisationen rummer det engagerede team, som dagligt står bag driften og udviklingen af Inspirationscenteret Himmelbjerggården.


I erhvervsfællesskabet  er de selvstændige og virksomheder, som har valgt at have deres dagligdag på Himmelbjerggården på tværs af fag. Vi er ikke brancheopdelte, og ser en styrke i, at man deler viden på tværs.


Levefællesskabet er alle de skønne beboere på Himmelbjerggården. Vi er en stor flok voksne og børn som har vores daglige virke på dette smukke sted. Vi spænder bredt i både alder, kompetencer og vores forskellige livsrejser er med til vi kan supplere og støtte hinanden i dagligdagen. Fællesskabet har flere beboere fra andre lande og vi ser vores diversitet som en styrke.


Alle beboere i fællesskabet er involveret på forskellig vis, nogle i driften, andre i aktiviteterne og hver dag er et skridt videre i forholld til at forankre den kultur vi ser er essentiel i forhold til udviklingen af visionen.

HAR HIMMELBJERGGÅRDEN VAKT DIN INTERESSE?


Vil du være en del af Himmelbjerggården, som beboer, frivillig eller lejer er du velkommen til at sende en motiveret mail til: info@himmelbjerggaarden.com.

KONTAKT
Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry, Danmark

info@himmelbjerggaarden.com

(+45) 86 89 89 00

SOME