BUTIK

BUTIKKEN PÅ HIMMELBJERGGAARDEN

Vi har i sommeren 2020 åbnet en lille helse- og kunstbutik i Hovedbygningen, her kan du finde alt lige fra naturlige skønhedsprodukter til håndlavede rammetrommer, højkvalitets genbrugstøj og ceremoniel kakao.

ÅBNINGSTIDER


Butikken har endnu ikke faste åbningstider, du kan følge med på facebook eller instagram og se hvornår vi har åbent fra uge til uge.

DEJLIG ER JORDEN

By Nordic Touch


Vi har dejlig er jorden produkterne i butikken, fordi vi elsker dem.


Alle ingredienser er certificerede økologiske efter EU standarder eller wildcraftede af indehaverne, primært på Louises jord i de svenske skove – produkterne er altså hovedsageligt fra vores egen del af verden. 

 

Planterne, olierne og de æteriske olier i produkterne er udvalgt og sammensat ud fra videnskabelig og folkemedicinsk viden samt Louise og Anne-Kathrines egne erfaringer.

dōTERRA™ ÆTERISKE OLIER


dōTERRA™-kollektionen af enkelte æteriske olier repræsenterer de fineste aromatisk ekstrakter, man kan få i verden i dag.


Hver olie er den levende essens af sin botaniske kilde. Den er forsigtigt destilleret fra planter, som er næret og omhyggeligt høstet rundt omkring i hele verden. Hver olie opfylder strenge standarder for renhed og potentiale. Som en smuk palet af botaniske energier, kan de bruges hver for sig eller blandes for at få flest muligt fordele for den enkelte person.

SELMAS SMYKKER


Selmas smykker er ganske fortryllende, de får vores tanker til at drømme om en dybere forbindelse til jorden, ceremonier og ritualer. 

KONTAKT
Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry, Danmark

info@himmelbjerggaarden.com

(+45) 86 89 89 00

SOME