Hvem er vi?

| Hverdagen på Himmelbjerggaarden


Himmelbjerggaarden, Nordisk Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling, er hjemsted for et levefællesskab, der er dannet omkring principperne om åndelig praksis, socialt- og miljømæssigt ansvar og kreativt iværksætteri.


Vi bor typisk mellem 15-25 mennesker på Himmelbjerggaarden, som alle på hver vores måde bidrager til udviklingen og vedligeholdelsen af stedet. Vi bidrager hver dag med arbejde i forhold til stedets aktiviteter; booking, rengøring, renovering, sociale medier, madlavning, koordinering, regnskab og meget mere. Hver dag bidrager vi til at skabe og bringe visionen for stedet til live.


Vi er alle kommet til Himmelbjerggaarden pga. visionen for stedet og muligheden for at leve et helt liv.


| Hvem er vi?

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder, investor og kunstner


Aslaug er uddannet designer, biosystemisk psykoterapeut, biodynamisk kraniosakral terapeut og transformativ kunstterapeut. Hendes kunst omhandler det feminine univers og indre tilstedeværelse.


Hun flyttede til Himmelbjerggaarden med sin datter i 2017 efter 18 år i italien, og hun er en visionær og dedikeret social iværksætter, hvor Himmelbjerggaarden er et livsprojekt og resultatet af mange års research i forhold til at være frontløber og aktiv medskaber af konkret bæredygtig udvikling.


Johnny Gøtke
Driftschef


Idealist med fokus på at give sig selv og sine medmennesker de optimale muligheder for at få det meste ud af livet. Undersøger, hvordan vi kan udnytte vores ressourcer bedst muligt - både for vores fysiske, psykiske, sociale og miljømæssige liv.


Har en længerevarende baggrund som coach/rådgiver og terapeut, både for private og erhvervskunder. Har stor viden og erfaring med at få projekter, ideer, koncepter, mennesker og virksomheder til at gro.


Martin Engdal

Booking & Projektleder på egne arrangementer


Martin er ansvarlig for booking og koordinering af alle de mange arrangementer, kurser og retræter der foregår på Himmelbjerggården. Derudover er han projektleder på de events og uddannelsesforløb Himmelbjerggården selv tilbyder.

 

Lukas Rudebeck

Køkkenansvarlig & kok 

Louise Jørgensen

Bestyrer af Café Himmelsk


Louise er vores hjertevarme cafémama, der i samarbejde med medarbejderne forstår at skabe et himmelsk rum og mødested for caféens gæster. Hun smitter med sit nærvær og gode humør, værner om kvaliteten af maden og sætter økologi, bæredygtighed, sæsonmad og lokal produktion højt, når hun udfører sin magi i køkkenet. 


Så kom og smag på livet, når vi mødes under linden!


www.cafehimmelsk.com


Kali Björbole

Community Gatekeeper & Spaceholder


Kali arbejder primært med levefællesskabets trivsel; hun trækker undervisere ind, som kan styrke fællesskabet. Hun er med til at udforme rammerne for hvordan vi relaterer til hinanden og skaber sammen. 


Kali har levet i fællesskaber de sidste 20 år, blandt andet i Engsbacka & Solhalla i Sverige. Hun er derfor fællesskabets og organisationens mest erfarne community skaber, og vi nyder godt af hendes visdom & evne til at skabe fællesskab og hjertekontakt mellem mennesker.

 

Torben Erik Larsen

Hustømrer


Torben er uddannet tømrer og konstruktør. I mange år var han ansvarlig for aflevering af store byggeprojekter over hele landet. Nu nyder Himmelbjerggaarden godt af Torbens talent for at bygge flotte, funktionelle trækonstruktioner såsom terassen foran Bines Hjem og trappen op til 1.sal på Hovedbygningen. Torben tilbyder oplæring i de professionelle maskiner i tømrer/snedkerværkstedet.


Passioneret roer af havkajak.

 

Jimmy Månnson

Bygningsansvarlig


Jimmy bor på gården og er uddannet tømrer. Han har arbejdet med byggeprojekter hele sit liv og er vandt til at løse maneg forskellige opgaver både i forhold til vedligehold og byggeri.


Han er passioneret omkring meditation.

 

Nayeli Guasco

Service og rengøring


Nayeli er vores sprudlende energibombe fra Italien, kaffekunstner og altmuligkvinde. Hvad end, der er brug for, svinger hun alt fra malerpensler, boremaskiner og støvsugere til kaffekopper, klude og tallerkner. 


Hun er udpræget social og elsker at bo i levefællesskabet, for her oplever hun at kunne se og mærke sig selv sammen med andre.

 


 

Anna Hoffmann Nord

Kommunikationsmedarbejder