Hvem er vi?

| Hverdagen på Himmelbjerggaarden

Himmelbjerggaarden, Nordisk Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling, er drevet af et team af dedikerede medarbejdere der er med til at skabe en god oplevelse og service for alle vores besøgende og gæster i området. 


Vi bor også en flok fast på gården og vi for følgeskab af skønne internationale frivillige, kunstnere og undervisere som kommer i kortere perioder. Alle der er her, og alle der har været her i løbet af rejsen, har på hver sin måde understøttet udviklingen af stedet og været med til at gøre det til det gården er nu. 


Vores medarbejdere bidrager hver dag i forhold til stedets mange aktiviteter; booking, rengøring, renovering, sociale medier, madlavning, koordinering, regnskab, udvikling af events og festivaler og meget mere.


Som bredt fællesskab søger vi at skabe forandring og bringe stedets vision til live.


Vi er alle kommet til Himmelbjerggaarden på grund af visionen for stedet og fordi vi har lyst til at bidrage til en sundere jord og en verden, også for de fremtidige generationer.


| Hvem er vi?

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder, investor og kunstner


Aslaug er uddannet designer, biosystemisk psykoterapeut, biodynamisk kraniosakral terapeut og transformativ kunstterapeut. Hendes kunst omhandler det feminine univers og indre tilstedeværelse.


Hun flyttede til Himmelbjerggaarden med sin datter i 2017 efter 18 år i Italien, og hun er en visionær og dedikeret social iværksætter, hvor Himmelbjerggaarden er et livsprojekt og resultatet af mange års research i forhold til at være frontløber og aktiv medskaber af konkret bæredygtig udvikling.


Dott Ovesen

Booking


Dott er ansvarlig for booking og koordinering af alle de mange arrangementer, kurser og retræter, der foregår på Himmelbjerggaarden. Dott var med i opstarten på Gården i 2017 og er nu tilbage i teamet. Det første års erindringer, er med til at huske os alle på, hvor utroligt langt vi er kommet allerede.


Dott elsker naturen, er en super fotograf og god til at lytte.

Louise Jørgensen

Kok og køkken ansvarlig


Louise er vores hjertevarme kitchen mama, der i samarbejde med medarbejderne forstår at skabe et himmelsk rum og mødested for gårdens gæster. Hun smitter med sit nærvær og gode humør, værner om kvaliteten af maden og sætter økologi, bæredygtighed, sæsonmad og lokal produktion højt, når hun udfører sin magi i køkkenet. 

Brian Østergård

Bygningsansvarlig og leder af teknisk afdeling


Fantastisk håndværker med styr på de mange bygninger og installationer. Brian sætter struktur bag driften af vores store område og er med til at sikre at alle faciliteterne fungerer. 

Torben Erik Larsen

Hustømrer


Torben er uddannet tømrer og konstruktør. I mange år var han ansvarlig for aflevering af store byggeprojekter over hele landet. Nu nyder Himmelbjerggaarden godt af hans talent for at bygge flotte, funktionelle trækonstruktioner såsom terassen foran Bines Hjem og trappen op til 1. sal på hovedbygningen. Han tilbyder oplæring i de professionelle maskiner i tømrer- og snedkerværkstedet.


Torben er en passioneret havkajakroer.

Karsten Lundbek

Indkøb og frivillig koordinator


Karsten er både handy, kreativ og elsker når strukturer fungerer og opgaver bliver sat i system til hjælp for alle.


Karstens passion er indretning og film som han dedikerer sig til både her og i sin fritid. Karsten drømmer om at lave små og store walk and tak turer rundt i området, det ser vi frem til bliver virkelighed.

Alexandra Cucu

Ansvarlig for retræte bygninger 


Man kan både se og mærke når Alexandra har klargjort vores smukke bygninger. De både stråler og der er kræset om detaljerne så gæsterne føler sig velkommen.


Alexandra er både effektiv, kreativ og elsker når det hele fungerer for alle de mange gæster i området.

Alex

Bygningsmedhjælper og kunstner 


Alex er både handy, kreativ og vedholdende i sit arbejde med bygningerne og de mange håndværksmæssige projekter vi arbejder med på gården.


Alex er en kreativ sjæl som elsker at fordybe sig i sin kunst og at arbejde med farver og former på store lærreder. Udover det har Alex en passion for at restaurerer gamle møbler og give nye liv til genstande. 

EarthWays food forest garden og den smukke natur på gården


En vigtig del af Himmelbjerggården er den fantastiske omkringliggende natur. På selve gården´s område arbejder vi med, at implementerer, og videndele, om regenerative metoder der er med til at understøtte de grundlæggende betingelser for liv og naturlig mangfoldighed og biodiversitet.


Vi har urtehaver, køkkenhaver, en to hektar spiselig skovhave som er ved at blive anlagt, eksperimenterende regnsvandssystemer, lægeurtehave under etablering, smukke søer og skønne rekreative uderum som byder ind til stilhed og sanselighed. 


Til dette vigtige arbejde får vi hjælp fra en stor flok internationale frivillige som er med til at eksperimenterer og udvikle området.