Hvem er vi?

| Hverdagen på Himmelbjerggaarden


Himmelbjerggaarden, Nordisk Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling, er hjemsted for et levefællesskab, der er dannet omkring principperne om åndelig praksis, socialt- og miljømæssigt ansvar og kreativt iværksætteri.


Vi bor typisk mellem 15-25 mennesker på Himmelbjerggaarden, som alle på hver vores måde understøtter udviklingen og vedligeholdelsen af stedet. Vi bidrager hver dag med arbejde i forhold til stedets aktiviteter; booking, rengøring, renovering, sociale medier, madlavning, koordinering, regnskab og meget mere. Sammen søger vi at skabe forandring og bringe stedets vision til live.


Vi er alle kommet til Himmelbjerggaarden på grund af visionen for stedet og muligheden for at leve et helt liv.


| Hvem er vi?

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder, investor og kunstner


Aslaug er uddannet designer, biosystemisk psykoterapeut, biodynamisk kraniosakral terapeut og transformativ kunstterapeut. Hendes kunst omhandler det feminine univers og indre tilstedeværelse.


Hun flyttede til Himmelbjerggaarden med sin datter i 2017 efter 18 år i Italien, og hun er en visionær og dedikeret social iværksætter, hvor Himmelbjerggaarden er et livsprojekt og resultatet af mange års research i forhold til at være frontløber og aktiv medskaber af konkret bæredygtig udvikling.


Dott Ovesen

Booking


Dott er ansvarlig for booking og koordinering af alle de mange arrangementer, kurser og retræter, der foregår på Himmelbjerggaarden. Dott var med i opstarten på Gården i 2017 og er nu tilbage i folden.

Lukas Rudebeck

Køkkenansvarlig & kok 

Louise Jørgensen

Bestyrer af Café Himmelsk


Louise er vores hjertevarme cafémama, der i samarbejde med medarbejderne forstår at skabe et himmelsk rum og mødested for caféens gæster. Hun smitter med sit nærvær og gode humør, værner om kvaliteten af maden og sætter økologi, bæredygtighed, sæsonmad og lokal produktion højt, når hun udfører sin magi i køkkenet. 


Så kom og smag på livet, når vi mødes under linden!


www.cafehimmelsk.com


Embla Björbole

Community Gatekeeper & Spaceholder


Embla arbejder primært med levefællesskabets trivsel og trækker undervisere ind, som kan styrke relationerne. Hun er med til at udforme rammerne for, hvordan vi relaterer til hinanden og skaber sammen. 


Embla har levet i fællesskaber de sidste 20 år, blandt andet i Ängsbacka & Solhälla i Sverige. Hun er derfor fællesskabets og organisationens mest erfarne community-skaber, og vi nyder godt af hendes visdom og evne til at skabe fællesskab og hjertekontakt mellem mennesker.

 

Torben Erik Larsen

Hustømrer


Torben er uddannet tømrer og konstruktør. I mange år var han ansvarlig for aflevering af store byggeprojekter over hele landet. Nu nyder Himmelbjerggaarden godt af hans talent for at bygge flotte, funktionelle trækonstruktioner såsom terassen foran Bines Hjem og trappen op til 1. sal på hovedbygningen. Han tilbyder oplæring i de professionelle maskiner i tømrer- og snedkerværkstedet.


Torben er en passioneret havkajakroer.

Jimmy Månnson

Bygningsansvarlig


Jimmy bor på gården og er uddannet tømrer. Han har arbejdet med byggeprojekter hele sit liv og er vant til at løse mange forskellige opgaver både i forhold til vedligehold og byggeri.


Han er passioneret omkring meditation.

 

Nayeli Guasco

Cafémedarbejder og Gårdens bestøver


Nayeli er vores sprudlende energibombe fra Italien, kaffekunstner og altmuligkvinde. Hvad end, der er brug for, svinger hun alt fra malerpensler, boremaskiner og støvsugere til kaffekopper, klude og tallerkner. 


Hun er udpræget social og elsker at bo i levefællesskabet, for her oplever hun at kunne se og mærke sig selv sammen med andre. 

Anna Hoffmann Nord

Kommunikationsmedarbejder


Anna arbejder med sociale medier og Himmelbjerggaardens hjemmeside. Hun værdsætter sproglig æstetik og livsvenlig orden.


Hendes hjerte banker for at skabe kulturarrangementer og fællesskaber omkring kreative nørklerier for store og små, se planter og mennesker gro - og så hækler hun alt fra karklude til tøjbamser, hver gang hun har en ledig stund.


Anna bor i levefællesskabet med sin ægtefælle og deres to børn og elsker nærværet med de andre beboere.