Hverdagen

| Hverdagen på Himmelbjerggaarden


Himmelbjerggaarden, Nordisk Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling, er hjemsted for et levefællesskab, der er dannet omkring principperne om åndelig praksis, socialt- og miljømæssigt ansvar og kreativt iværksætteri.


Vi bor typisk mellem 15-25 mennesker på Himmelbjerggaarden, som alle på hver vores måde bidrager til udviklingen og vedligeholdelsen af stedet. Vi bidrager hver dag med arbejde i forhold til stedets aktiviteter; booking, rengøring, renovering, sociale medier, madlavning, koordinering, regnskab og meget mere. Hver dag bidrager vi til at skabe og bringe visionen for stedet til live.


Vi er alle kommet til Himmelbjerggaarden pga. visionen for stedet og muligheden for at leve et helt liv.


| Hvem er vi

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder, investor og kunstner


Aslaug er uddannet designer, biosystemisk psykoterapeut, biodynamisk kraniosakral terapeut og transformativ kunstterapeut. Hendes kunst omhandler det feminine univers og indre tilstedeværelse.


Hun flyttede til Himmelbjerggaarden med sin datter i 2017 efter 18 år i italien, og hun er en visionær og dedikeret social iværksætter, hvor Himmelbjerggaarden er et livsprojekt og resultatet af mange års research i forhold til at være frontløber og aktiv medskaber af konkret bæredygtig udvikling.


Johnny Gøtke
Driftsschef


Idealist med fokus på at give sig selv og sine medmennesker de optimale muligheder for at få det meste ud af livet. Undersøger, hvordan vi kan udnytte vores ressourcer bedst muligt - både for vores fysiske, psykiske, sociale og miljømæssige liv.


Har en længerevarende baggrund som coach/rådgiver og terapeut, både for private og erhvervskunder. Har stor viden og erfaring med at få projekter, ideer, koncepter, mennesker og virksomheder til at gro.


Torben Erik Larsen

Hustømrer


Torben er uddannet tømrer og konstruktør. I mange år var han ansvarlig for aflevering af store byggeprojekter over hele landet. Nu nyder Himmelbjerggaarden godt af Torbens talent for at bygge flotte, funktionelle trækonstruktioner såsom terassen foran Bines Hjem og trappen op til 1.sal på Hovedbygningen. Torben tilbyder oplæring i de professionelle maskiner i tømrer/snedkerværkstedet.


Passioneret roer af havkajak.

 

Mads Grotrian

Kommunikation & Booking


Mads er projektleder og skaber. Han laver alt fra Land Art til fondsansøgninger for Himmelbjerggaarden og vi har endnu ikke set noget, han ikke kan.


Mads har en bachelor i cognitive science og arbejder med stemmens potentiale og kropsbevidsthed.

 

Rosa Eluna Bruun

Sociale Medier


Rosa bygger bro mellem Himmelbjerggaarden og verden gennem sociale medier, hvor hun væver historier med ord og billeder. Hun er uddannet cand.aarch fra Aarhus Arkitektskole, hvor hun har sine æstetiske-, grafiske- og storytelling kompetencer fra. 


Rosa er desuden Feminin Livskilde Mentor & er dedikeret til at frisætte kvinders kreative & sensuelle essens, så de kan følge deres livsformål og skabe et liv de elsker.

 

Kali Björbole

Community Gatekeeper & Spaceholder


Kali arbejder primært med levefællesskabets trivsel; hun trækker undervisere ind, som kan styrke fællesskabet. Hun er med til at udforme rammerne for hvordan vi relaterer til hinanden og skaber sammen. 


Kali har levet i fællesskaber de sidste 20 år, blandt andet i Engsbacka & Solhella i Sverige. Hun er derfor fællesskabets og organisationens mest erfarne community skaber, og vi nyder godt af hendes visdom & evne til at skabe fællesskab og hjertekontakt mellem mennesker.