Hverdagen

| Hverdagen på Himmelbjerggaarden


Himmelbjerggaarden, Nordisk Inspirationscenter for Bæredygtig Udvikling, er hjemsted for et levefællesskab, der er dannet omkring principperne om åndelig praksis, socialt- og miljømæssigt ansvar og kreativt iværksætteri.


Vi bor typisk mellem 15-25 mennesker på Himmelbjerggaarden, som alle på hver vores måde bidrager til udviklingen og vedligeholdelsen af stedet. Vi bidrager hver dag med arbejde i forhold til stedets aktiviteter; booking, rengøring, renovering, sociale medier, madlavning, koordinering, regnskab og meget mere. Hver dag bidrager vi til at skabe og bringe visionen for stedet til live.


Vi er alle kommet til Himmelbjerggaarden pga. visionen for stedet og muligheden for at leve et helt liv.


| Hvem er vi

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder, investor og kunstner


Aslaug er uddannet designer, biosystemisk psykoterapeut, biodynamisk kraniosakral terapeut og transformativ kunstterapeut. Hendes kunst omhandler det feminine univers og indre tilstedeværelse.


Hun flyttede til Himmelbjerggaarden med sin datter i 2017 efter 18 år i italien, og hun er en visionær og dedikeret social iværksætter, hvor Himmelbjerggaarden er et livsprojekt og resultatet af mange års research i forhold til at være frontløber og aktiv medskaber af konkret bæredygtig udvikling.


Johnny Gøtke
Driftsschef


Idealist med fokus på at give sig selv og sine medmennesker de optimale muligheder for at få det meste ud af livet. Undersøger, hvordan vi kan udnytte vores ressourcer bedst muligt - både for vores fysiske, psykiske, sociale og miljømæssige liv.


Har en længerevarende baggrund som coach/rådgiver og terapeut, både for private og erhvervskunder. Har stor viden og erfaring med at få projekter, ideer, koncepter, mennesker og virksomheder til at gro.


Martin Engdal

Booking & Projektleder på egne arrangementer


Martin er ansvarlig for booking og koordinering af alle de mange arrangementer, kurser og retræter der foregår på Himmelbjerggården. Derudover er han projektleder på de events og uddannelsesforløb Himmelbjerggården selv tilbyder.

 

Mie Løvstrøm

Sociale Medier & web


Mie bygger bro mellem Himmelbjerggaarden og verden gennem sociale medier, hvor hun væver historier med ord og billeder. Mie er også fotograf og smykkedesigner med eget værksted på Himmelbjerggården. Her skaber hun de fineste smykker og har sit showroom. 

 

Lukas Rudebeck

Køkkenansvarlig & kok


Kali arbejder primært med levefællesskabets trivsel; hun trækker undervisere ind, som kan styrke fællesskabet. Hun er med til at udforme rammerne for hvordan vi relaterer til hinanden og skaber sammen. 


Kali har levet i fællesskaber de sidste 20 år, blandt andet i Engsbacka & Solhalla i Sverige. Hun er derfor fællesskabets og organisationens mest erfarne community skaber, og vi nyder godt af hendes visdom & evne til at skabe fællesskab og hjertekontakt mellem mennesker.

 

Savitri Søndergaard Jensen

Køkkenansvarlig & yogalærer


Savitri huserer normalt i køkkenet og laver made til kurser og retræter på gården.


Hendes anden passion er yoga og afspænding. Gennem House of Harmony tilbyder hun kurser og retræter både her og andre steder rundt om i Danmark.


 

Johanne Rowedder

Rengøringsansvarlig 


Johanne er ansvarlig for at vores bygninger er lækre og indbydende til de mange undervisere og organisationer der bruger faciliteterne her på Himmelbjerggården.


Johanne bor på gården og er specialist i hvordan man bruger frugter fra området til marmelade, juicer, fermentering. Hun er kreativ og elsker at bruge hænderne til at give form til hendes ideer.

 

Kali Björbole

Community Gatekeeper & Spaceholder


Kali arbejder primært med levefællesskabets trivsel; hun trækker undervisere ind, som kan styrke fællesskabet. Hun er med til at udforme rammerne for hvordan vi relaterer til hinanden og skaber sammen. 


Kali har levet i fællesskaber de sidste 20 år, blandt andet i Engsbacka & Solhalla i Sverige. Hun er derfor fællesskabets og organisationens mest erfarne community skaber, og vi nyder godt af hendes visdom & evne til at skabe fællesskab og hjertekontakt mellem mennesker.

 

Torben Erik Larsen

Hustømrer


Torben er uddannet tømrer og konstruktør. I mange år var han ansvarlig for aflevering af store byggeprojekter over hele landet. Nu nyder Himmelbjerggaarden godt af Torbens talent for at bygge flotte, funktionelle trækonstruktioner såsom terassen foran Bines Hjem og trappen op til 1.sal på Hovedbygningen. Torben tilbyder oplæring i de professionelle maskiner i tømrer/snedkerværkstedet.


Passioneret roer af havkajak.

 

Jimmy Månnson

Bygningsansvarlig


Jimmy bor på gården og er uddannet tømrer. Han har arbejdet med byggeprojekter hele sit liv og er vandt til at løse maneg forskellige opgaver både i forhold til vedligehold og byggeri.


Han er passioneret omkring meditation.

 

Kris Vilsgaard

Lærling som bygningsansvarlig


Kris bor i Silkeborg og går på uddannelsen som bygningsansvarlig. Som en del af sin uddannelse er han ansat som læring og indgår i teamet der er ansvarlig for bygningsmassen på Himmelbjerggården.


Kris elsker også at have fingrene i de grønne områder og planterne på gården.