Events

Himmelbjerggaarden som samlingspunkt

Himmelbjerggaardens udeområder, de mange indendørsfaciliteter og værelser til overnatning, er ideelle til at skabe rum for alt fra konferencer & festivaler til retræter, uddannelsesforløb og workshops.


Skal vi være rammen for dit næste arrangement?

| Landsbykonferencen, september 2020


Den 19. september 2020 samledes en masse gode kræfter fra landsbyer på tværs af Skanderborg kommune til Landsbykonferencen på Himmelbjerggaarden.


Der blev delt viden, erfaringer og nye tiltag og idéer til hvordan lokalsamfundene i Skanderborg kommune kan bevares og udvikles i fællesskab. 

|Løvemor til kvindekamp, marts 2020


Løvemor kaldte til Kvindekamp d. 8. marts 2020 på Kvindernes internationale kampdag.


Der var samtalesaloner, hvor kunstnere, politikere, erhvervskvinder og forskere var fascilitatorer for dialog og vidensdeling, med målet om at nå frem til konkrete bud på en bæredygtig fremtid.

| Summer in Heaven, juli 2020


I juli måned inviterede Himmelbjerggaardens levefællesskab til sommer retræte. 


Vi åbnede dørene op for første gang til at gæster kunne komme og deltage i det daglige arbejde, og særligt være en del af sommerprojektet "Tempelhaven". 


Ud over at være en del af fællesskabet, var der frihed til fordybelse, lange ture i skoven, gongbad og yoga. 


|Nordisk Permakultur festival, juli 2019


I juli måned lagde Himmelbjerggaarden rammer for  Nordisk Permakulturfestival. 


Det var en vidunderlig uge med masser af Workshops, vidensdeling om alt lige fra bihold til Eco Villages og hvordan man kan designe sit liv på ens egen betingelser. Og så var der masser af sang og dans omkring bålet i de smukke aftentimer