Events

Himmelbjerggaarden - 

et unikt samlingspunkt i naturen

Himmelbjerggaardens udeområder, de mange indendørsfaciliteter og værelser til overnatning, er ideelle til at skabe rum for alt fra konferencer & festivaler til retræter, uddannelsesforløb og workshops.


Skal vi være rammen for dit næste arrangement?

Kommende begivenheder

| The Tribal Vibe Summer Festival 2022


Deltag i The Tribal Vibe Summer Festival 15 - 24 juli 2022.

Kom lev, leg, elsk, lær og gro med os.
The Tribal Vibe Summer Festival er en festival med rødder i tantra, meditation, autentiske relationer, personlig udvikling og shamanisme. Knyt forbindelse med mennesker, der ligesom dig, længes efter ægte og autentisk kontakt med dig selv og til andre.

Landsbyfællesskabet

I en periode på 4 - 10 dage (9 nætter) inviterer vi dig til at slutte sig til os i festival-landsbyen. Vi skaber et lille stammesamfund, hvor du kan pleje krop, sjæl og ånd - både gennem de mange dejlige workshops, men også gennem næring og støtte fra den klan, som du bliver en del af.

| Positive Trace Gathering 10.-14. aug 2022


EarthWays/Himmelbjerggården er i samarbejde med foreningen NAVUS gået sammen om at afholde en ’Positive Trace Gathering’ på Himmelbjerggården fra den 10. - 14. august 2022.


Forventningen er, at 120-150 mennesker vil samles om at skabe og inspirere hinanden til en mere bæredygtig verden. Gennem handling, læring og kreativitet vil vi skabe et praksisfællesskab, der medvirker til at udforske, hvordan vi lærer at arbejde med frem for mod naturen og gør vores samspil helende og regenererende.


I fællesskab vil vi omsætte tankerne og ideerne til positive og inspirerende aftryk i Himmelbjerggårdens omgivelser.


Vel mødt!

|Landsbykonferencen 17/9 - 2022


Landsbykonferencen er arrangeret af almindelige borgere fra nogle af de 42 landsbyer, der er i Skanderborg Kommune. Formålet er at sætte landsbyerne på dagsordenen og få øget fokus på, hvordan vi kan arbejde i og sammen med Skanderborg Kommune. Programmet for dagen afspejler, hvordan de små landsbysamfund i dag må tænke ud af boksen og indgå i tværgående samarbejder om alt fra klimatilpasning til byudvikling, bæredygtighed til sundhed.


Du behøver ikke have det sorte bælte i lokal frivillighed for at deltage - konferencen er for alle interesserede - dog er der kun 100 pladser.

|PDC Permakultur design certifikat kursus 18 - 30. September 2022

Hvordan lærer vi at iagttage og læse naturen? At lytte, observere og imitere. Hvordan lærer vi at arbejde med fremfor imod naturen og gøre vores samspil med naturen helende og regenererende? Hvordan designer vi økologiske helhedsløsninger ud fra naturens grundprincipper?

|Dannelse til tiden - en workshop om bæredygtig dannelse 7/10 2022 kl. 9-16


Hvordan omsætter vi vores viden og værdier til en bæredygtig praksis? Hvordan gør vi børn & unge - og os selv – handlekompetente, så vi både kan plante træer og håb?

For Grøn omstilling, klimakrise, affaldssortering osv. kan IKKE reduceres til teknik og viden. Det handler om dannelse - dannelse til tiden.

Jeppe Graugaard & Lone Belling inviterer til en workshop på Himmelbjerggården med oplæg, refleksion og praksis for at udvikle et dannelsesbegreb, der kan gribe og begribe, hvad det er, tiden kalder på. Vores bud er BÆREDYGTIG DANNELSE - hvad er dit?

Faste arrangementer

| Yoga hver mandag


HATHA YOGA v. Katja Kirk

Halvanden times yoga med nænsomme og dynamiske yogaøvelser, hvor der er tid til fordybelse - til både at gøre og være.

Undervejs inviterer vi både åndedræt, lyd og dufte ind til at hjælpe med at afbalancere og slippe.

Alle kan være med på holdet. Der vil være noget for alle niveauer. Undervisningen er en blanding af Katjas yoga-erfaringer gennem tiden og dét, som kalder i hjertet lige nu, det som inspirerer!


Pris: 120 kr. pr. gang, 400 kr. pr. måned.

Tid & sted: mandag kl. 16.30-18.00 i Babushka


For spørgsmål kontakt Katja Kirk på tlf.: 20775595.