Events

Himmelbjerggaarden - 

et unikt samlingspunkt i naturen

Himmelbjerggaardens udeområder, de mange indendørs faciliteter og værelser til overnatning er ideelle til at skabe rum for alt fra konferencer og festivaler til retræter, uddannelsesforløb og workshops.


Skal vi være rammen for dit næste arrangement?

Kommende begivenheder

|Dronningens plantebaserede nytårstaffel 28. - 29. januar


I weekenden d. 28. - 29. januar inviterer Green Select til nytårstaffel på Himmelbjerggaarden.


Menuen sammensættes af Chef Dann, som kyndigt jonglerer med eksklusive, smagsfulde plantebaserede retter. 


Så kom og oplev en weekend med nytårstaffel, natur & nærvær. Du har også mulighed for at overnatte i Gammelgård og nyde en lækker brunch dagen derpå.


For mere info følg gerne Facebook-eventet.

|Lunariums Månerejse 2. februar 2023


Torsdag d. 2. februar kl. 19.00-21.00 afholder den månekyndige livskunstnerinde Berit Hedegaard & vores egen astrolog og mytefortæller Johan Nord 'Lunariums Månerejse' - og du er indbudt!


Vi mødes under tiltagende måne i bålhytten på Himmelbjerggaarden for at tage på opdagelse i sjælens månehav i søgen efter spor af gammel visdom, som også taler til os i dag. Vi står og sidder sammen i cirklen omkring bålet for både at lytte udad og indad.

|Velvære- og behandlerdag 

- kommer senere i år


Himmelbjerggaardens Healing Art Center slår dørene op til en holistisk wellnessdag.


Vi er en gruppe professionelle behandlere fra ind- og udland, der ønsker at skabe en dag for dig - din krop og sjæl - med nærvær, øget bevidsthed og ro.


Så kom og oplev en dag med spændende oplæg, meditation, rundvisning på Himmelbjerggaarden, åben nysgerrighedssnak med vores behandlere, vegetarisk frokost og mulighed for individuel behandling.


Vi glæder os til at byde jer indenfor til en livfuld og nærende aften!

|PDC Permakultur Design-Certifikatkursus - kommer til foråret

Hvordan lærer vi at iagttage og læse naturen? At lytte, observere og imitere. Hvordan lærer vi at arbejde med fremfor imod naturen og gøre vores samspil med naturen helende og regenererende? Hvordan designer vi økologiske helhedsløsninger ud fra naturens grundprincipper?

|Dannelse til tiden - en workshop om bæredygtig dannelse

- kommer til foråret


Hvordan omsætter vi vores viden og værdier til en bæredygtig praksis? Hvordan gør vi børn & unge - og os selv – handlekompetente, så vi både kan plante træer og håb?

For grøn omstilling, klimakrise, affaldssortering osv. kan IKKE reduceres til teknik og viden. Det handler om dannelse - dannelse til tiden.

Jeppe Graugaard & Lone Belling inviterer til en workshop på Himmelbjerggaarden med oplæg, refleksion og praksis for at udvikle et dannelsesbegreb, der kan gribe og begribe, hvad det er, tiden kalder på. Vores bud er BÆREDYGTIG DANNELSE - hvad er dit?

Faste arrangementer

| Yoga hver mandag


HATHA YOGA v. Katja Kirk

Halvanden times yoga med nænsomme og dynamiske yogaøvelser, hvor der er tid til fordybelse - til både at gøre og være.

Undervejs inviterer vi både åndedræt, lyd og dufte ind til at hjælpe med at afbalancere og slippe.

Alle kan være med på holdet. Der vil være noget for alle niveauer. Undervisningen er en blanding af Katjas yoga-erfaringer gennem tiden og dét, som kalder i hjertet lige nu, det som inspirerer!


Pris: 100 kr. pr. gang

Tid & sted: mandag kl. 16.30-18.00 i Babuska


For spørgsmål kontakt Katja Kirk på tlf.: 20775594.