Events

Himmelbjerggaarden - 

et unikt samlingspunkt i naturen

Himmelbjerggaardens udeområder, de mange indendørs faciliteter og værelser til overnatning er ideelle til at skabe rum for alt fra konferencer og festivaler til retræter, uddannelsesforløb og workshops.


Skal vi være rammen for dit næste arrangement?

EarthTalks - 29. September kl. 19.30


- En samtalerække om regeneration af vores ydre og indre natur

Laura Storm er stifter og medstifter af en række globale organisationer og projekter deriblandt Copenhagen Climate Council, World Business Summit on Climate Change og Sustainia. I 2018 grundlagde hun Rege-nerators – et regenerativt vandhul, der samler og underviser ledere fra hele verden i regenerative principper for ledelse, organisations- og samfundsudvikling. Hun er blevet udnævnt til ”Worldchanger” af Greenbiz og af World Economic Forum blev hun i 2016 udråbt til ”Young Global Leader”.


I 2020 udnævnte Sustainable Brands Laura til at være en af verdens førende stemmer indenfor bæredygtighed og den regenerative bevægelse. EarthWays inviterer forskellige tænkere, forfattere og kunstnere ind i samtaler om hvordan vi som samfund transformerer vores indvirkning på naturen fra at være destruktiv til at være regenererende. 


Der er begrænsede antal pladser og der serveres kaffe og te og sælges snacks i baren

Tilbagevendende Events

Naturens Grundlovsmøde på gården


Søndag d. 2. juni 2024, kl. 10 - 16.30 

EarthWays og Himmelbjerggården inviterer til et fælles forum på Himmelbjerggården. 


En dag hvor vi sammen vil reflektere og samtale om en ny vej fra Blicher og Grundtvig til Gaia, og om hvordan vi sammen kan tage de første skridt mod formuleringen af en Naturens Grundlov og et lovgrundlag, som kan indskrives i grundloven og medvirke til at sikre en forståelse af, at de beslutninger,som vi tager som mennesker også berører og har konsekvenser for de dyr, insekter, fugle, fisk, træer og floder, vi deler habitat med samt for kommende generationer.


Tilmelding inkluderer kaffe, te & kage på dagen. Medbring madpakke / ret til fælles frokost

|PDC Permakultur Design-Certifikatkursus - Læs mere under EarthWays Permakultur 

Hvordan lærer vi at iagttage og læse naturen? At lytte, observere og imitere. Hvordan lærer vi at arbejde med fremfor imod naturen og gøre vores samspil med naturen helende og regenererende? Hvordan designer vi økologiske helhedsløsninger ud fra naturens grundprincipper?


Vi laver en blandet online og praktisk PDC - læs her

Næste Permakultur kursus starter i august 2023

|NORDISK PERMAKULTUR FESTIVAL, 1 - 4. AUGUST 2024


Læs mere og book din billet: flojgaard.dk


Nordisk Permakultur Festival vender tilbage! Vi fortsætter de aktive naturfestivaler med dette års Nordiske permakulturfestival.


I samarbejde med Det Plantebaserede Permakultur Landbrugsfællesskab, Permakultur Danmark og Earth Ways inviterer vi ind til fire dage med praksiserfaring, naturgenopretning, fest, marked og musik.

|TRIBAL VIBE FESTIVAL


Datoerne for 2024 er lagt og i kan læse mere på: thetribalvibe.com


The Tribal Vibe Summer Festival vender tilbage! Efter sidste års sitrende succes af en festival er vi begejstrede over igen at danne ramme om personlig og relationel udvikling.


Omdrejningspunktet for de mangeartede workshops vil i år være en undersøgelse af og leg med at skabe forening mellem polariteter i os selv, mellem hinanden og i den omgivende Verden.