Events

Himmelbjerggaarden - 

et unikt samlingspunkt i naturen

Himmelbjerggaardens udeområder, de mange indendørs faciliteter og værelser til overnatning er ideelle til at skabe rum for alt fra konferencer og festivaler til retræter, uddannelsesforløb og workshops.


Skal vi være rammen for dit næste arrangement?

Kommende begivenheder

Naturens Grundlovsmøde på gården


Søndag d. 4. juni kl. 10 - 16.30 

EarthWays og Himmelbjerggården inviterer til et fælles forum på Himmelbjerggården. 


En dag hvor vi sammen vil reflektere og samtale om en ny vej fra Blicher og Grundtvig til Gaia, og om hvordan vi sammen kan tage de første skridt mod formuleringen af en Naturens Grundlov og et lovgrundlag, som kan indskrives i grundloven og medvirke til at sikre en forståelse af, at de beslutninger,som vi tager som mennesker også berører og har konsekvenser for de dyr, insekter, fugle, fisk, træer og floder, vi deler habitat med samt for kommende generationer.


Tilmelding inkluderer kaffe, te & kage på dagen. Medbring madpakke / ret til fælles frokost

|PDC Permakultur Design-Certifikatkursus - Læs mere under EarthWays Permakultur 

Hvordan lærer vi at iagttage og læse naturen? At lytte, observere og imitere. Hvordan lærer vi at arbejde med fremfor imod naturen og gøre vores samspil med naturen helende og regenererende? Hvordan designer vi økologiske helhedsløsninger ud fra naturens grundprincipper?


Vi laver en blandet online og praktisk PDC - læs her

Næste Permakultur kursus starter i august 2023

|MAND21, 9 - 11. JUNI


Læs mere her: mand21.dk


Mand21 blev afholdt første gang tilbage i juni 2021 og igen i juni 2022 og var begge gange en kæmpe succes - og nu kommer festivalen på Himmelbjerggaarden.


Det bliver en samling af 150 mænd over en weekend, hvor vi træder ud af hverdagens hamsterhjul, forventninger og forpligtelser.


Mand21 er en sjælden mulighed for at mærke rigtigt efter.

|TRIBAL VIBE FESTIVAL, 8 - 15. JULI


Læs mere og book din billet: thetribalvibe.com


The Tribal Vibe Summer Festival vender tilbage! Efter sidste års sitrende succes af en festival er vi begejstrede over igen at danne ramme om personlig og relationel udvikling.


Omdrejningspunktet for de mangeartede workshops vil i år være en undersøgelse af og leg med at skabe forening mellem polariteter i os selv, mellem hinanden og i den omgivende Verden.

|HIMMELBJERGETS PERMAKULTUR FESTIVAL, 3 - 6. AUGUST


Læs mere og book din billet: flojgaard.dk


Himmelbjergets Permakultur Festival vender også tilbage! Efter Nordisk Permakultur festival i 2019 og Positive Trace Gathering i 2022 fortsætter vi de aktive naturfestivaler med dette års permakulturfestival.


I samarbejde med Det Plantebaserede Permakultur Landbrugsfællesskab, Permakultur Danmark og Earth Ways inviterer vi ind til fire dage med praksiserfaring, naturgenopretning, fest, marked og musik.

|FREMTIDSKURSUS , 21 - 25. AUGUST


Læs mere og book din plads: humanbynature.dk


Fem dage i forandringens og fællesskabets tegn. Et kursus for dig, der er på vej fra én livsfase til den næste.


Anden halvdel af livet er for mange et vendepunkt og indgangen til en livsfase med tid og plads til fornyelse. Til nye interesser, venskaber og fællesskaber, som rækker ud over familien og arbejdspladsen og ind i livet efter arbejdet. Tid til at bygge broer og bane nye veje til det liv, du ønsker at leve resten af livet - eller næste fase af det.


Vi mødes 20 modne og livskloge mennesker – for at tænke over, tale sammen, drømme stort og smukt og i fællesskab begynde at skabe fremtiden. Vores egen og den, vi efterlader til dem, der kommer efter os.
Faste arrangementer

| Yoga hver mandag


HATHA YOGA v. Katja Kirk

Halvanden times yoga med nænsomme og dynamiske yogaøvelser, hvor der er tid til fordybelse - til både at gøre og være.

Undervejs inviterer vi både åndedræt, lyd og dufte ind til at hjælpe med at afbalancere og slippe.

Alle kan være med på holdet. Der vil være noget for alle niveauer. Undervisningen er en blanding af Katjas yoga-erfaringer gennem tiden og dét, som kalder i hjertet lige nu, det som inspirerer!


Pris: 100 kr. pr. gang

Tid & sted: mandag kl. 16.30-18.00 i Babuska


For spørgsmål kontakt Katja Kirk på tlf.: 20775594.