Café & Bar

Caféen & baren under linden 


Vi holder åbent i forbindelse med de store festivaler på gården.


Kontakt os gerne, hvis du ønsker at afholde et privat arrangement i de smukke lokaler og i haven.


Træd ind i eventyret!

I ly af bøgeskovens grønne blade

Tag det hele ind

og nyd stemningen

på det himmelske bjerg


Næring der vækker sanserne og minder kroppen om sin skaberkraft


Smag på livet

og læn dig ind i hyggen

De smukkeste rammer hvor mennesker kan mødes


Vores hyggelige café er et mødested, en naturlig oase på Himmelbjerget. Omgivelserne skaber rum til nærvær og invitere til at sætte farten ned og vi holder åbent i forbindelse med private arrangementer og under de store festivaler.


I denne sæson holder caféen og baren kun åbne i forbindelse med de store festivaler som afholdes hen over sommeren. Her næres både krop, sjæl og sind. Er det de skønne omgivelser med de smukke, gamle bøgetræer og solens spil mellem grenene eller lydene af forårets fugle, der nærer dig i dag? Eller er det den gode kaffe, de lækre hjemmebagte kager eller en god is? Eller måske næres du af snakken, du får med en god ven over en velafstemt cappuccino. 


Vi serverer økologisk mad, næsten alt er hjemmelavet, og hovedingrediensen er kærlighed. Køkkenet laver desuden forplejning til møder, kurser og retræter på gården. 


Du finder os her: Himmelbjergvej 11, 8680 Ry - Caféen er i Hovedbygningen og den har indgang fra haven, som du finder ved at følge den lille asfalt vej ned på siden af Hovedbygningen. Der er en stor parkeringsplads nær Himmelbjergvej og du er selvfølgelig også velkommen til fods eller på cykel!


Ofte stillede spørgsmål...

PARKERING & HUNDE


Der er gratis parkering for dig som gæst på Himmelbjerggaarden, brug parkeringspladsen ved indkørslen på Himmelbjergvej.


Hunde er velkomne udenfor, men ikke indenfor i cafeen og butikken. Hunde skal holdes i snor af hensyn til Himmelbjerggaardens dyr.

BUTIK


Har butikken samme åbningstider som caféen?

Nej, butikken har sine egne åbningstider. Følg med her på siden og på vores sociale medier for at se åbningstiderne.


Hvad kan jeg købe i butikken?

I butikken har vi økologiske delikatesser bl.a. mjød, snacks & chokolade.


Vi har desuden olier, sæber & cremer til hud og hår samt et kurateret udvalg af ReCycled secondhand ting og sager.

Boutique Himmelsk


Når vi er ude at rejse, tager vi ofte et lille stykke af verden med os hjem. Det minder os om dét, vi har oplevet og gerne vil bringe med ind i vores hverdag.


Vi håber, at du vil tage et lille stykke af Himmelbjerggaarden med hjem som en påmindelse om, hvordan du vil gøre en forskel.


Vores egen yndlingshelsekost & delikatessebutik - alt fra lækre hudprodukter og smykker til røgelse, krystaller, mjød & chokolade.