Café Himmelsk

Café Himmelsk

Lukket for sæsonen

Vi åbner igen i weekenderne fra d. 16. juni 2023.


Kontakt os gerne, hvis du ønsker at afholde et

arrangement i caféen inden genåbningen.


Træd ind i eventyret!

I ly af bøgeskovens grønne blade

Tag det hele ind

og nyd stemningen

på det himmelske bjerg


Næring der vækker sanserne og minder kroppen om sin skaberkraft


Smag på livet

og læn dig ind i hyggen

For hele familien


Café Himmelsk er lukket for sæsonen, men vi vender stærkt tilbage i foråret 2023. Hvis du har et arrangement, hvor du ønsker, at vi åbner caféen, er du meget velkommen til at kontakte os.


Med inspiration fra køkkener rundt om i hele verden og med generationers rødder i Søhøjlandet åbnes caféen dette år af Louise, som glæder sig til i samspil med sine hjælpere, naturens gavebod og alle jer gæster at skabe et magisk mødested, hvor næring får en helt ny betydning. Her næres både krop, sjæl og sind. Er det de skønne omgivelser med de smukke, gamle bøgetræer og solens spil mellem grenene eller lydene af forårets fugle, der nærer dig i dag? Eller er det den skønne velsmagende mad, som fortæller historien om, hvordan lokale og bæredygtige råvarer anvendes i det kreative fusionskøkken, hvor vores erfaring fra et langt liv med sund ernæring kommer i spil? Eller måske næres du af snakken, du får med en god ven over en velafstemt cappuccino. 


Vi serverer økologisk mad, meget er produceret lokalt, næsten alt er hjemmelavet, og hovedingrediensen er kærlighed. Køkkenet laver desuden forplejning til møder, kurser og retræter på gården. 


Der er god plads på gården, og servering kan ske indenfor i de smukke lokaler, i det frodige drivhus og i den grønne have.  


Du finder os her - tlf.: 81919528 

Himmelbjergvej 11, 8680 Ry - Caféen har indgang fra haven, som du finder ved at følge den flisbelagte sti fra den nye parkeringsplads nær Himmelbjergvej. Du er også velkommen til fods eller på cykel!


Ofte stillede spørgsmål...

CAFE & TAKE AWAY


Er der forskel på, hvad jeg kan købe i henholdsvis café & take away?

Nej, du kan få præcis det samme. Vores take away er for dig, der er på farten og vil have frokosten med hjem eller ud i skoven på picnic. Caféen er for dig, der ønsker at spise din frokost i vores hyggelige cafélokaler, i drivhuset eller haven.

PARKERING & HUNDE


Der er gratis parkering for dig som gæst på Himmelbjerggaarden, brug parkeringspladsen ved indkørslen på Himmelbjergvej.


Hunde er velkomne udenfor, men ikke indenfor i cafeen og butikken. Hunde skal holdes i snor af hensyn til Himmelbjerggaardens dyr.

BUTIK


Har butikken samme åbningstider som caféen?

Nej, butikken har sine egne åbningstider. Følg med her på siden og på vores sociale medier for at se åbningstiderne.


Hvad kan jeg købe i butikken?

I butikken har vi økologiske delikatesser bl.a. mjød, snacks & chokolade.


Vi har desuden olier, sæber & cremer til hud og hår samt et kurateret udvalg af Boho secondhand-tøj.


Desuden har vi lejlighedsvis shamanistiske rammetrommer, rasler, kalimbaer mv.

Boutique Himmelsk


Når vi er ude at rejse, tager vi ofte et lille stykke af verden med os hjem. Det minder os om dét, vi har oplevet og gerne vil bringe med ind i vores hverdag.


Vi håber, at du vil tage et lille stykke af Himmelbjerggaarden med hjem som en påmindelse om, hvordan du vil gøre en forskel.


Vores egen yndlingshelsekost & delikatessebutik - alt fra lækre hudprodukter og smykker til røgelse, krystaller, mjød & chokolade.