Kursus- & retrætefaciliteter

Rum til nytænkning & fordybelse

Himmelbjerggaardens kursus- og retrætefaciliteter tilbyder helt unikke rammer for dit arrangement. Vores to bygninger Gammelgård og Bines Hjem inviterer til ro og fordybelse med deres lyse, klassiske rum midt i en del af Danmarks skønneste natur i Søhøjlandet.


I vil opleve en unik atmosfære af ro og nærvær som ramme for jeres undervisning - om det så er teambuilding eller yoga-retræte.

| Gammelgård - Kursus & retræter

Bygningen Gammelgård kan bruges til ophold fx retræte, kurser eller undervisning med overnatning. 


Bygningen udlejes helt – man råder over alle værelser, stuer, køkken, badeværelser mv., når man lejer.


Pris for leje af hele bygningen 7900 ,- inkl. moms pr. døgn.


| Gammelgård består af


Stueetage: Smuk og nyistandsat sal på 55m2. Lysindfald fra tre sider og nyt parketgulv. Plads til 25 - 35 personer afhængig af aktivitet. 

To dobbeltværelser, som også kan bruges til opholdsstue og undervisere. Ét toilet med bad. Stor spisestue og velfungerende køkken.


1. sal med 10 værelser (4 enkelt og 6 dobbelt), som alle er indrettet med hvert sit personlige udtryk. Værelserne deles om fire badeværelser på gangen samt stor fællesstue og mindre tekøkken.


I alt 20 sovepladser – med mulighed for at etablere flere med foldesenge eller madrasser.


Se plantegning.
På alle værelserne er der dyne og pude.


Sengetøj, håndklæder, badekåbe skal medbringes eller kan tilkøbes.


I hele bygningen er der wi-fi.


Stole, borde og whiteboard er til fri afbenyttelse.


Projektor og andet udstyr kan lejes separat.

| Bines Hjem - Kursus & retræter

| Bålhytten & naturen


En fantastisk ottekantet bålhytte med shelter kan bruges til events og samlinger af forskellig slags. Brænde kan tilkøbes som en del af lejen.


Området er egnet til festivaler og udendørs events, hvor faciliteterne kan tilpasses med store telte, udendørskøkken, scene med lydudstyr, campingområde, hængekøjehotel og meget mere. Udendørsarrangementer kan kombineres med undervisningslokaler og overnatning inden døre. 


Leje af Bålhytten inkl. brænde kr. 750,- inkl. moms pr. dag


Bines Hjem ligger isoleret fra resten af bygningerne på Himmelbjerggaarden og er omgivet af smuk natur, der indbyder til stilhed, nærvær og fordybelse. Bygningen kan bl.a. bruges til kursusforløb med overnatning, hvor man gerne vil fordybe sig.


Bygningen udlejes helt - man råder over alle værelser, stuer, køkken, badeværelser mv., når man lejer.


Pris for leje af hele bygningen 9750,- kr. inkl. moms pr. døgn.


| Bines Hjem består af


Stueetagen: To stuer en suite, som kan bruges til undervisning eller som spisestue. Veludstyret køkken, værelse med to senge, lille spisebord til undervisere samt toilet med bad. Stort værelse med to køjesenge og to enkeltsenge (seks sovepladser). 


1. Sal: Stor og velindrettet stue med spisebord, loungeområde og tekøkken. 4 dobbeltværelser og 5 enkeltværelser, alle unikt indrettet med genbrugsmøbler. Værelserne deles om tre toiletter med bad.


Tagetage: Fantastisk undervisningslokale på 180 m2. Meget lyst med blotlagte bjælker og vinduer til alle sider.


I alt 21 sovepladser – med mulighed for at etablere flere.


Se plantegning.

På alle værelserne er der dyne og pude. Sengetøj, håndklæder, badekåbe skal medbringes eller kan tilkøbes.


I hele bygningen er der wi-fi.


Stole, borde og whiteboard er til fri afbenyttelse.


Projektor og andet udstyr kan lejes separat.

| Forplejning


Vi laver vegetarisk og overvejende økologisk/biodynamisk mad med fokus på årstidens produkter købt eller dyrket lokalt eller fra egen produktion. Vores vegetariske tilgang inkluderer mælk, ost, honning og æg.


Måltiderne tilberedes for at give den optimale nydelse for smagsløgene og næring for vores kroppe. Sammensætningen af et måltid vil altid tage udgangspunkt i dét, vores organisme har brug for af næringsstoffer, mineraler og vitaminer m.m. for at give dig som gæst en helhedsoplevelse.

Passer stedet til dit næste arrangement og ræsonnerer du med visionen for stedet, kan du sende en mail med nærmere detaljer til info@himmelbjerggaarden.comDu er også velkommen til at kigge forbi Himmelbjerggaardens administration i vores kontortid.