ArtWalk

Ancient Future ArtWalk

Eksperimenterende kulturoplevelse, en ArtWalk med installationer, der bindes sammen i en samlet fortælling. Du finder værkerne rundt omkring i det 

naturskønne område på Himmelbjerggaarden.


ArtWalken er under udvikling og besøgende er velkommen til at gå en tur rundt i området og blive inspireret af værkerne.


Oplevelsen


tilbyder noget

for både


hjerne

& hjerte


for store & små

nysgerrige spirer

God tur!

Kan kunst ændre

vores natursyn?


Kunsten taler et særligt sprog...


Denne ArtWalk består af en række installationer, der inviterer dig til at undersøge dit forhold til naturen og dit natursyn i det hele taget. 


ArtWalken begynder ved indgangen tæt på Ny Himmelbjergvej og her kan du også parkere. Der er hængt kort op i området, og du bestemmer selv tempoet. Vi anbefaler, at du tager dig god tid til at lytte til fuglene, til dit indre og mærke stemningen, vinden på kinden, solen på næsen og historiens vingesus!


Forhåbentlig går du herfra med nye perspektiver om dig selv, vores fælles rødder og naturen, vi alle er sammen om.

Natur & kultur 

ArtWalken er i sin begyndelse, og i sommeren 2022 ankom to nye værker af kunstnerne Knud Buhl og Davide Ronco.


Besøgende er velkommen til at gå en tur i området, og der er noget både for store og små nysgerrige sjæle.


Der er kort ved indgangen ved Ny Himmelbjergvej


Knud Buhl: HÅB

Davide Ronco: Studio del Presente: Atto Terzo

Invitation til kunstnere

Ha

Hr du et værk eller en idé til en kunstinstallation i området, du ser vil bidrage til projektet, kan du sende en motiveret mail med info om dig og dit værk til: info@himmelbjerggaarden.com


ArtWalken i 2021 var "The beginning". Konceptet, installationerne og området udvikler sig løbende, og flere værker er på vej

Loris Batista: Nordic visual experience 2022

Lise Vestergaard

Gavlinstallation og maleri. Materialer doneret af RenoSyd, Skanderborg


To piger søger at bryde igennem muren af forbrugsvaner og en uigennemskuelige samfundsorden. "Hvilken natur," spurgte pigen? "Den bag væggen her!" svarede den anden. "Ja, det ville være den største gave at se den natur - og en frihed bare at lege i det grønne græs, løbe mellem træerene og kigge op i det blå - se skyerne passerer forbi. Ja, det ville jeg ønske..."


"Gotta go, Mummy loves you..." er en del af Nature's way


Rundt om i Danmark kan du finde Vestergaards serie af gavlmalerier Nature's Way. Værkerne er skabt med fokus på bæredygtige budskaber - altså budskaber, der belyser behovet for, at vi i fællesskab værner om vores smukke natur, fordi naturens vej er vores vej.Ancient Future ArtWalk-guide. 


Materialet til ArtWalken og guiden, der beskriver installationerne, ligger lige nu kun på engelsk. Vi arbejder på en dansk udgave snarest muligt.


ArtWalken er "The beginning", og området udvikler sig løbende. I slutningen af juni 2022 blev kunstner Knud Buhls værk HÅB sat op og indviet.

Artikel om Ancient Future ArtWalk

fra Midtjyllandsavis juli 2021ART WALK


Man tænker bedst, når man går.

Tag turen i dit eget tempo

EVENTS


Tiden er til at bringe det bedste

frem i os selv og hinanden.


Væk nysgerrigheden

Følg med på Facebook og i vores nyhedsbrev
Mor, Far & Barn sættes op

Solhjulet under opbygning