ORGANISATION

ORGANISATION

 

Vi er et engageret team som dagligt står bag driften af Himmelbjerggården. Vi arbejder udfra en overordnet strategi i forhold til at konkretiserer visionen og de mange forskellige aktiviteter denne rummer.

 

Vi samles hver morgen for at sikre, vi alle arbejder i samme retning og alle er bevidste om det medansvar vi har i at skabe et givende og nærende miljø. Nærvær og de menneskelige relationer i blandt os, vores lejere i kontor, klinik- og behandlerfællesskaberne, frivillige og de mange andre samarbejdspartnere er kernen for samskabelse!

Teamet bag Himmelbjerggården

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder og investor

fletter de mange tråde i visionen

Jacob Bülov Busk

Daglig leder og ansvarlig for driften

Hans Jørgen Rex

Ansvarlig for bygninger og udeområder

Dott Ovesen

Administrativ medarbejder

Del af arbejdsfællesskabet og bosiddende på Himmelbjerggården

Kirsten Kristensen er den første professionelle underviser der er flytte ind på stedet med henblik på at være en direkte del af det kraftfelt og potentiale for samskabelse, om konkrete og positive forandringer, visionen lægger op til.

 

Kirstens speciale er Ikkevoldelig Kommunikation. Hun underviser både nationalt samt international og ser frem til at samarbejde både med de interne og eksterne undervisere som bliver tilknyttet Himmelbjerggården over de kommende år.

Nye samarbejds vinkler og innovative ideer opstår ofte spontant når man tilbringer tid sammen og har resonerende intentioner om at "Være den forandring man ønsker at se i verden".

Volunteers / Frivillige

Vi har følgeskab af en fantastisk flok af WeCreators - lokale og internationale frivillige, som hjælper os med at skabe stedet og føre visionen ud i livet.

Himmelbjerggården

 

Himmelbjergvej 11

 

DK-8680 Ry

Åbningstider:

 

Mandag & Onsdag kl. 09-12

 

 

Tlf.nr.: 3842 1400

 

Mail: info@himmelbjerggaarden.com