FRIVILLIGE

FRIVILLIG PÅ HIMMELBJERGGÅRDEN

 

Vi har behov for mange hænder, mange hjerter, til at løfte denne opgave og vi håber du har lyst og tid til at hjælpe os med at skabe dette visionære projekt på et økonomisk bæredygtigt grundlag, så vi kan bibeholde den ånd og vision der er drivkraften bag projektet.

 

Mange af Himmelbjerggårdens praktiske opgaver og aktiviteter vil blive udført af frivillige. Det er et stort projekt og vi har brug for en masse engagerede mennesker, som har lyst til at hjælpe os med at skabe dette fantastiske sted og føre det store potentiale ud i livet.

 

Hvem kommer til at tjene på dette projekt?

 

Økonomisk set vil alt overskud fra driften af selskabet bliver reinvesteret i projektet og vil være med til at udbygge og udvikle projektet med alle de mange nye tiltag, vi ønsker at skabe på dette sted. Driftsselskabet bag Himmelbjerggården er et socialøkonomisk selskab og vores vedtægter vil være tilgængelige online så snart de er klar.

 

Menneskeligt set er vores vision, at vi alle vil tjene på og næres af projektet. Vores vision er at skabe nogle fantastiske rammer for en bred vifte af initiativer, som indbyder til besøg og deltagelse på mange forskellige niveauer. Vi ser et fantastisk potentiale i den synergieffekt der kommer ved at samle mange aktiviteter, visionære idéer og nye tiltag under samme tag.

 

Har frivillige nogle fordele?

 

Du vil blive en del af det team, der er med til at skabe fundamentet for projektet.

Du vil blive inviteret med til events arrangeret specielt for frivillige.

Du vil blive inviteret gratis med til særlige arrangementer

Du vil være med til at sætte dit aftryk på projektet.

Du får mulighed for at være medlem af en FB gruppe for frivillige.

Du får gratis te og kaffe som du kan hente i spisesalen.

Vi forsøger hver dag at samles til fælles frokost kl. 12.30 hvor vi spiser medbragte madpakker sammen.

 

Himmelbjerggården vil blive skabt af de ildsjæle som lægger deres energi i projektet. Alle beslutninger vil blive truffet i syv generationers ånd, det vil sige, at det vi skaber sammen nu, skal være godt og meningsfyldt nu, men også godt for alle dem der kommer efter os og vi har naturligvis miljøet og naturen med i disse tanker.

 

Har du lyst til at skabe sammen med os?

 

Send os en mail med lidt om dig selv til frivillig@himmelbjerggaarden.com

Vi kontakter dig herefter for at aftale et møde hvor vi sammen med dig, gennemgår hvad det indebærer at være frivillig på HBG, samt hvilke tanker, ideer og ønsker du har omkring det frivillige arbejde.

 

Der er oprettet en Gruppe for frivillige på FB, du får adgang til gruppen efter den indledende samtale med os.

 

Tak og vi glæder os til at møde dig!

Himmelbjerggården

 

Himmelbjergvej 11

 

DK-8680 Ry

Åbningstider:

 

Mandag & Onsdag kl. 09-12

 

 

Tlf.nr.: 3842 1400

 

Mail: info@himmelbjerggaarden.com