Kursus, Retræte og Møde Faciliteter

HIMMELBJERG GÅRDEN

HIMMELBJERGGÅRDENs FACILITETER

til KURSER, RETRÆTER og MØDERHimmelbjerggården er et inspirationscenter for bæredygtig udvikling, hvor vi er sammen om at skabe en bedre fremtid for alle. Hvis dine aktiviteter har samklang med denne vision, er det muligt for dig at afholde dem her. Det kunne f.eks. være uddannelse i bæredygtig ledelse, stilhedsretræter eller kursusforløb i permakultur.
Vores smukke lokaler og faciliteter udlejes til aktiviteter, der understøtter og taler ind i vores vision om sammen at skabe en bæredygtig fremtid til glæde for alle. Som lejer af kursuslokaler har du generelt stole, borde og flipover til fri afbenyttelse. Projektor og andet udstyr lejes separat.


Flere billeder af faciliteterne finder du i billedgalleriet.

Du kan finde lejebetingelserne her. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at diskutere netop dine behov.

Hovedbygningen - møde- og kursusfaciliteter


Hovedbygningen rummer mange dejlige lokaler af forskellig størrelse og karakter:


 • Himmelsalen

Smuk og nyistandsat sal på 100 m2. Lysindfald fra tre sider, træparket og lydanlæg. Plads til 50 personer. Bruges til team building, lederuddannelse, netværksmøder og meget andet.

 • Meditationsrummet

Smagfuldt lokale på ca. 45 m2, der indbyder til nærvær. Træparket og tre sydvendte vinduer mod haven. Lokalet anvendes til Himmelbjerggårdens daglige mindfulness samlinger og tuil kurser med fokus på nærvær og stilhed.

 • Nordstjernen

Lyst lokale på ca. 45 m2. To store nordvendte vinduer, trægulv og sofahjørne. Lokalet fungerer godt til undervisningsforløb med 20-25 personer.

 • Universet

Mødelokale på ca. 30 m2 med to runde borde, stole og hyggeområde med sofaer. Fungerer godt til præsentationer, møder og mindre grupper på op til 15 personer.

 • Biblioteket

Stor, hyggelig og herskabeligt indrettet stue med to store sofagrupper med plads til 15 personer eller flere. Pejs, der kan tændes op. Udgang til smukt orangerie og videre ud i haven. Godt til møder, hvor hjemlig hygge vil understøtte processen.

 • Uranus

Mødelokale til 6-8 personer (12 m2) med rundt bord, stole og hyggeområde med sofa.

 • Havestuen

Indrettet med fire spiseborde med plads til 22 personer eller flere. Klaver. Velegnet til arbejdsmøder. Mad og kaffe/te bliver ofte serveret her.


Flere billeder under Galleri.


Gammelgård - kurser og retræter


Gammelgård er vores retræte-ejendom, som kan lejes helt eller delvist efter behov. Bruges til kursusforløb med indkvartering; teambuilding, lederuddannelser og retræter m.m.

 

Stueetage


 • Smuk og nyistandsat sal på 55m2. Lysindfald fra tre sider og nyt træparket. Plads op til 25 til 35 personer alt efter aktivitet.
 • Grupperum med sofahjørne og siddepladser.
 • Stor spisestue og velfungerende køkken til brug for kurser og retræter.


1. Sal


 • Bygningen har i alt 10 værelser (5 enkelt og 5 dobbelt), som alle er indrettet med hvert sit personlige udtryk. Værelserne deles om 4 badeværelser på gangen samt stor fællesstue.

Der er dyne og pude i værelserne, sengetøj og håndklæder skal medbringes.

 • Der er wifi i bygningen.


Der er mulighed for separat lejlighed til underviser med tre værelser. Maden kan I lave i det veludstyrede køkken eller få leveret af Himmelbjerggårdens CorporateCooking. Som lejer af faciliteter har du generelt stole, borde og flipover til fri afbenyttelse. Projektor og andet udstyr lejes separat.

Bines Hjem - kurser, retræter


Bines Hjem ligger isoleret, omgivet af smuk natur, der indbyder til stilhed, nærvær og fordybelse. Bygningen bruges fortrinsvis til Himmelbjerggårdens egne kurser og retræter, og lejes ud til aktiviteter, der resonnerer med området og bygningens smukke energi.


Bines Hjem har 4 dobbeltværelser og 5 enkeltværelser, alle unikt indrettet med brugte designermøbler. Stort spise/opholdsrum med lille tekøkken. Tre toiletter med bad. Entre. Øverst oppe ligger stort kursuslokale med blotlagte bjælker og vinduer til alle sider.Bålhytten


En fantastisk ottekantet bålhytte med shelter kan bruges til kurser og samlinger. Brænde kan tilkøbes som en del af lejen.


Flere billeder af faciliteterne under GALLERIERFORPLEJNING


CorporateCooking står for servering af lækker økologisk vegetarmad til retræter, møder og til vores frokostordning. Bestilling foregår via Himmelbjerggården.


CorporateCooking bruger så vidt muligt lokale råvare og leverer også ud af huset.

Vi sætter løbende bygninger i stand og udvider faciliteterne her på Himmelbjerggården.

Interesseret?


Læs vores lejebetingelser og vil du leje en del af Himmelbjerggården, er du velkommen til at emaile info@himmelbjerggaarden.com eller kigge forbi Himmelbjerggårdens administration i vores kontortid.


Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com