KONTORFÆLLESSKABER

KONTORFÆLLESSKABER

 

Vi har afsat tre områder i to bygninger til CoWorking faciliteter for iværksættere og mindre virksomheder. Hvert område har sit fokus som tager højde for, at det er inspirerende og motiverende at have "kollegaer og ligesindede" dør om dør. Der er lokaler i forskellig størrelse med adgang til fællesarealer, tekøkken mm.

 

Vi holder samling hver måned for at skabe relation og synergi mellem de personer og virksomheder der har Himmelbjerggården som arbejdsplads.

 

Hovedbygningen, område 1

Undervisere, mindre virksomheder og foreninger, der tilbyder uddannelser, lederuddannelser, teambuilding mv. Ligeledes oplagt til mindre forskningsenheder og projektudvikling.

 

Området deles af Anette Raaby, Kongruens - Center for systemisk opstilling, Kirsten Kristensen, LIVKOM og Livets sprog, Bendt Nielsen, landskabsarkitekt og Luna Glavind og Lucasz Willemoes, IntuitivConsult.

 

Mød arbejdsfællesskabet

Hovedbygningen, område 2 og Babuska’s stueetage

Virksomheder der har bæredygtighed som én af deres grundværdier, enten i forhold til hvad de producerer, leverer af ydelser og generelt driver deres forretning. Herunder også social bæredygtighed og resiliens.

 

Her bor Enagi og VisitSkanderborg .

 

Mød arbejdsfællesskabet

 

 

Babuska

Fællesskab hvor fokus er arbejdet med mennesker og deres trivsel på alle planer. Fem lokaler samt venteområde og tekøkken. Mulighed for have kollegaer som har en holistisk tilgang til at tilbyde behandlinger og forløb for private og virksomheder. Potentiale i at tilbyde ”Wellbeing” på Himmelbjerget og til Himmelbjerggårdens besøgende.

 

Behandlerne er Dorte Eldrup, Lydia Sequoia, Dennis Sørensen, Bente Ravn, Naja Pernille Hansen og Margit Schiermer.

 

Mød arbejdsfællesskabet

Interesseret?

 

Vil du være en del af Himmelbjerggården er du velkommen til at emaile info@himmelbjerggaarden.com eller til at kigge forbi Himmelbjerggårdens administration mandag eller onsdag. Se Himmelbjerggårdens lejebetingelser.

 

Himmelbjerggården

 

Himmelbjergvej 11

8680 Ry

DK - Danmark

 

Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com

Kontortid - kig forbi

 

Mandag & onsdag

kl. 9.30-12.00