Event & Konference Faciliteter

HIMMELBJERG GÅRDEN


Vores lokaler og faciliteter udlejes først og fremmest til vores kontorfæller og behandlere, og til aktiviteter, der understøtter og taler ind i vores vision om sammen at skabe en bæredygtig fremtid til glæde for alle.


Flere billeder af faciliteter finder du i billedgalleriet. Her kan du finde lejebetingelserne, og du er også meget velkommen til at kontakte os for at diskutere netop dine behov.

EVENTS og KONFERENCER

- HIMMELBJERGGÅRDENs FACILITETERHimmelbjerggården er et inspirationscenter for bæredygtighed hvor vi er sammen om at skabe en bedre fremtid for alle. Hvis dine aktiviteter har samklang med denne vision, ser vi gerne, at du overveje at lægge dem her. Det kunne f.eks. være kulturelle arrangementer, der inviteterer til øget fællesskab eller reflektion.The Hall


Himmelbjerggårdens store gymnastiksal rummer op til 150 personer. Der er garderobe, toilet og bade faciliteter i bygningen. Derudover er der rum "bag scenen" og rum til opbevaring af kulisser og lign. og værelser som kan bruges til overnatning eller øvelokale. Første sal rummer et mindre fitness lokale, der har udkig ned i salen.


Salen skal tænkes som et ”rent lærred”, hvor du har rig mulighed for at bruge din kreativitet og skabe rammerne for dit arrangement, foredrag, forestilling, koncert, cirkusskole, festival, marked mm.

Bålhytten


En fantastisk ottekantet bålhytte med shelter kan bruges til kurser og samlinger. Brænde kan tilkøbes som en del af lejen.


Flere billeder af faciliteterne under GALLERIERPlænen


En stor lækker plæne omgivet af træer over for Hovedbygningen til opslåning af telte, boldspil, udendørsevents mm.


Flere billeder af faciliteterne under GALLERIERInteresseret?


Læs vores lejebetingelser og vil du leje en del af Himmelbjerggården, er du velkommen til at emaile info@himmelbjerggaarden.com eller kigge forbi Himmelbjerggårdens administration i vores åbningstid.


Vi sætter løbende bygninger i stand og udvider faciliteterne her på Himmelbjerggården.

Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com