Behandler Fællesskab

HIMMELBJERG GÅRDEN

BEHANDLER & TERAPEUT FÆLLESSKABET BABUSKA


I den smukke bygning Babuska er hele overetagen dedikeret til behandlere og terapeuter, som arbejder med at skabe balance i krop, sind og sjæl. Naturen er lige uden for døren og inddrages naturligt som en resourse i arbejdet med mennesker. Bredden af kompetencer og erfaring giver mulighed for at samarbejde og tilpasse behandlingsforløb til den individuelles behov.


Fællesskab hvor fokus er arbejdet med mennesker og deres trivsel på alle planer. Fem lokaler samt venteområde til klienter med tekøkken. Fællesskabet er en mulighed for have kollegaer, som har en holistisk tilgang til at tilbyde behandlinger og forløb for private og virksomheder. Potentiale i at tilbyde ”Wellbeing” på Himmelbjerget og til Himmelbjerggårdens besøgende.


Mød arbejdsfællesskabet

Vi holder samling hver måned med alle som er en del af Himmelbjerggårdens CoWorking for at vidensdele på tværs af brancher og skabe relation og synergi mellem de personer og virksomheder, der har Himmelbjerggården som arbejdsplads.

Interesseret?


Vil du være en del af Himmelbjerggården, er du velkommen til at emaile info@himmelbjerggaarden.com eller til at kigge forbi i vores kontoråbningstid. Se Himmelbjerggårdens lejebetingelser.


Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com