Himmelsk Morgensamling - Thea Vesti

HIMMELBJERG GÅRDEN

Himmelsk Morgensamling og Brunch - Guitarist Thea Vesti

Søndag d.3. marts 2019 kl.11-12.15 (med brunch 9.30-11)


Himmelbjerggården inviterer til ”Himmelske Morgensamlinger” i 2019.  Vi byder indenfor til en dejlig formiddag med fællessang, inspirerende ord og et kunstnerisk indslag på højt niveau - denne søndag med en af Danmarks dygtigste klassiske guitarister Thea Vesti.


Thea Vesti er uddannet klassisk guitarist fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og fra Escola Superior de Música de Catalunya, Barcelona. Med base i ensemblet Lydenskab spiller Thea koncerter i ind og udland, ofte på nye platforme, som ensemblet skaber for den klassiske musik. Foruden et aktivt freelance-virke udgør Thea 1/4 af Den Danske Guitarkvartet og danner duo med basunist Jesper Busk Sørensen. Duoen spiller forårsjævndøgnets "Årstidernes Fodspor" på Himmelbjerggården. En stærk vilje til at møde et nyt publikum med den klassiske musik har bragt Thea Vesti ind i en lang række tværkunstneriske samarbejder med navne som Ursula Andkjær Olsen, Teitur, Martin Hall, Signe Klejs, Andrea Pellegrini, Steffen Brandt, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Kristina Holgersen m.fl.


Arrangementet er støttet af Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.


Pris: 50 kr (gratis for børn u/12)

Sted : The Hall (den gamle gymnastiksal ved hovedbygningen), Himmelbjerggården

Billetter: Place2bookDer er mulighed for at tilkøbe en lækker vegetarisk Himmelsk Brunch, der serveres i Himmelbjeggårdens smukt indrettede spisesal i den historiske hovedbygning kl.9.30-11.00.


Pris: 180 kr (halv pris for børn u/12)

Sted: Spisesal, Hovedbygning, Himmelbjerggården

Billetter:  Place2book

Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com