Himmelsk Morgensamling - Oud Guitar Flamenco

HIMMELBJERG GÅRDEN

Himmelsk Morgensamling og Brunch -

Oud, guitar og flamenco dans

Søndag d.7. april 2019 kl.11-12.15 (med brunch 9.30-11)Himmelbjerggården inviterer til ”Himmelske Morgensamlinger” i 2019.  Vi byder indenfor til en dejlig formiddag med fællessang, inspirerende ord og et kunstnerisk indslag på højt niveau. Denne søndag kan du opleve Maher Mahmoud på syrisk oud, Nikolaj Rosengreen på guitar og Kirstine Hastrup med flamencodans.


Oud-spiller Maher Mahmoud er oprindeligt fra Syrien, hvor han er uddannet i både arabisk og vestlig klassisk musik ved The Higher Institute of Music. Siden har han spillet i et utal af grupper over hele Europa. Nikolaj Rosengreen har rejst jorden rundt med musik og nyder lige dele at spille kirkemusik på orgel som heavey metal på guitar. Kirstine Hastrup er passioneret flamencodanser og tilbringer en stor del af sin tid i flamencoens hjemland Spanien. Du kan få en forsmag på trioens forestilling her. Arrangementet er støttet af Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.


Pris: 50 kr (gratis for børn u/12)

Sted : The Hall (den gamle gymnastiksal ved hovedbygningen), Himmelbjerggården

Billetter: Billetto.dkDer er mulighed for at tilkøbe en lækker vegetarisk Himmelsk Brunch, der serveres i Himmelbjeggårdens smukt indrettede spisesal i den historiske hovedbygning kl.9.30-11.00.


Pris: 180 kr (halv pris for børn u/12)

Sted: Spisesal, Hovedbygning, HImmelbjerggården

Billetter: Billetto.dk

Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com