Himmelsk Morgensamling - Karen Troldborg

HIMMELBJERG GÅRDEN

Himmelsk Morgensamling og Brunch - Karen Troldborg

Søndag d.5. maj 2019 kl.11-12.15 (med brunch 9.30-11)


Himmelbjerggården inviterer til ”Himmelske Morgensamlinger” i 2019.  Vi byder indenfor til en dejlig formiddag med fællessang, inspirerende ord og et kunstnerisk indslag på højt niveau.


Sanger og digter Karen Troldborg har sammen med sin mor Kirsten Troldborg skrevet digtsamlingen Over Revet Langt Ude. Det specielle er at hvor moderens digte er skrevet i 1992, mens hun var dødeligt syg af kræft, er datterens digte først blevet til i 2014, hvor Karen tog pennen op for at svare sin mor og finde hende hen over savnet og smerten. Karen Troldborg har siden sat musik til digtene. Det er der kommet en fin koncert ud af, en koncert, som åbner for reflektion over nogle af livets store spørgsmål; døden og savnet. Lyt mere her. Arrangementet er støttet af Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.Pris: 50 kr (gratis for børn u/12)

Sted : The Hall (den gamle gymnastiksal ved hovedbygningen), Himmelbjerggården

Billetter: Billetto.dkDer er mulighed for at tilkøbe en lækker vegetarisk Himmelsk Brunch, der serveres i Himmelbjeggårdens smukt indrettede spisesal i den historiske hovedbygning kl.9.30-11.00.


Pris: 130 kr (halv pris for børn u/12)

Sted: Spisesal, Hovedbygning, HImmelbjerggården

Billetter: Billetto.dk

Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com