Hill Tribe Camp

HIMMELBJERG GÅRDEN

Hill Tribe Camp - Familiehøjskole

Søndag d.7. kl 15 - Lørdag d.13. juli 2019 (Uge 28)En uges klimavenlig familiehøjskole for alle aldre. Storytelling, sund mad, mindfulness, heste og natur på toppen af Danmark!


Man behøver ikke rejse den halve jord rundt for at få en vidunderlig og nærværende ferie med familien. Eventyret venter i vores egen baghave. Vi kalder det Hill Tribe Camp. Først og fremmest skal vi have en dejlig uge sammen med aktiviteter, der spænder fra heste til dans, storytelling omkring bålet, natur og mindfulness, sund mad, sang og musik! Ugen er bygget op, så man enten er samlet alle sammen, eller indgår i mindre grupper, hvor man kan fordybe sig i det, man har allermest lyst til.


Der er både mulighed for feltmæssig indkvartering (eget telt, egen camper, i sovesal o.lign.) – eller i værelser i de dejlige bygninger Gl. Gård og Bines Hjem. Ugen er planlagt så vi hjælper hinanden med vores ’tribes’ daglige rutiner – men bare rolig, der er masser af plads til hygge, fordybelse og samvær. Maden tilberedes i vores dejlige udekøkkener. Ankomst til Hill Tribe Camp bliver med rutebåd fra Ry til Himmelbjergets fod, hvorfra vi i samlet trop bestiger bjerget og indtager vores lejr.


I løbet af ugen er der mulighed for at fordybe sig i følgende workshops:

  • Storytelling med skuespiller Thorbjørn Carl Hjalager
  • Flamencodans med danser Kirstine Hastrup
  • Natur med Jacob Højbjerg
  • Himmelbjerggårdens Heste med Ellen Hvidt


Selvom du vælger et modul, kan du være sikker på at få en masse af det hele. Om aftenen samles vi omkring bålet, og nyder fortællinger, musik, sang og dans. I løbet af ugen vil der være tidspunkter, hvor alle er samlet men vi deler os også op i  mindre grupper.  


Sæt uge 28 i kalenderen. Der bliver rift om pladserne.


Priser:

I eget telt/camper: Voksne kr 2.100,- og børn (under 18 år) kr 1.600,-

I værelse: Voksne kr 3.250,- og børn (under 18 år) kr 2.150,-

Ridning koster ekstra.


Sted: Himmelbjerggården

Tilmelding : Billetter (også til overnatning m.m.)  :  Place2Book.dk


Max 40 voksne og 40 børn, så vi får mulighed for at lære hinanden godt at kende.Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com

Kontortid - kig forbi

Hverdage

kl. 9.00-11.30