Day Retreat

HIMMELBJERG GÅRDEN

Day Retreat - Vandring, Yin Yoga og Meditation

Lørdag kl 9-19 : 2. marts, 4. maj, 15. juni, 31. august og 5. oktober 2019En pause i hverdagen. Stoppe op og tage vare på sjælen. Lytte til naturens og stilhedens sprog. Gøre kroppen blød og smidig. Mærke dig selv og det, der er væsentligt i dit liv. Lade hverdagen ligge... bare en enkelt dag.Program:

Vi begynder dagen med en kortere vandretur (ca. 6 – 8 km.) med indlagte øvelser, vandremeditation og stilhed i det smukke landskab omkring HImmelbjerget. Naturen stemmer vores ”instrument” og skaber fundamentet for den ro, der præger resten af dagen.


Vi ankommer til det smukkeste kursuslokale i naturen, hvor vi fordyber os støttet af meditation og yin yoga. Yin yoga  er en enkel yogaform, hvor man hviler ind i liggende eller siddende stillinger i 3-5 minutter og som også begyndere kan udføre.


Eftermiddagen vil gå med flere meditative øvelser og refleksion samt endnu en yin yoga session. Der afsluttes med suppe.

Du skal være indstillet på, at være offline hele dagen og at noget af dagen foregår i stilhed.Guide: Eva Michaelsen er pilgrim, coach, foredragsholder, yoga- og meditationslærer og meget mere. Har siden 2001 beskæftiget sig især med pilgrimsvandring og indre proces og holdt flere hundrede foredrag og kurser både i Danmark og på Caminoen i Spanien. Hendes passion for yoga og meditation har blomstret de seneste 15 år, hvor hun har uddannet sig og undervist i mange forskellige sammenhænge.


Du bedes medbringe: Madpakke til frokost, pen og papir til notater og løstsiddende tøj. Og til vandreturen: Tøj, der passer til vejret ( evt. regntøj), gode vandresko og vandflaske.


Du kan tilkøbe overnatning på Himmelbjerggården i eneværelse i vores smukke retrætebygning, Bines Hjem, både natten før og natten efter samt Himmelsk Morgensamling og Vegetarisk Brunch til om søndagen (dog ikke d.15.juni).


Pris: Kr 1.200,- inkl. kaffe/te, snack og suppe, salat og brød.

Sted: Himmelbjerggården (Når du har tilmeldt dig, får du en mail om mødestedet, hvorfra vandringen udgår.)

Billetter (også til overnatning m.m.)  :  Place2Book.dk

Max. 20 deltagere

Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com