Organisation

HIMMELBJERG GÅRDEN

ORGANISATION


WeCreation er en organisation der eksperimenterer med nye ledelsesformer og en værdibaseret tilgang til virksomhedsdrift. Det er et engageret team som dagligt står bag driften og udviklingen af Inspirationscenteret Himmelbjerggården.


Udviklingen af Himmelbjerggården er en organisk proces, der ikke følger en lige linje, men samskabes efterhånden som erfaringer indhøstes, reflekteres og vurderes.


Menneskelige relationer, viljen og modet til at håndtere alle opgaver med åbenhed og transparens er essentielt i forhold til visionen og den kultur der opbygges. 


WeCreation’s team

Aslaug Færch Johnsen

Visionær leder, investor og kunstner


Bosiddende på Himmelbjerggården med sin datter efter mange år i Italien. Uddannet designer, biosystemisk psykoterapeut, biodynamisk kraniosakral terapeut og transformativ kunstterapeut. Hendes kunst omhandler det feminine univers og indre tilstedeværelse. Visionær og dedikeret social iværksætter, Himmelbjerggården er et livsprojekt og resultatet af mange års research i forhold til at være frontløber og aktiv medskaber af konkret bæredygtig udvikling.


Dennis Sørensen

Direktør og daglig leder


Uddannet kok med en lang leder karrierer bag sig med stor fokus på effektiv drift. Har blandt meget andet været butikschef hos IRMA, Køkkenchef hos Meyer Kantiner, Restaurantchef på Christiansborg, konference- og køkkenchef på Diakonissestiftelsen.

 

Har egen klinik på Himmelbjerggården hvor han arbejder som biodynamisk kranio-sakral terapeut. Fritiden går med natur, Qi Gong og meditation. Bor på landet lidt udenfor Gl. Ry. 

Van Silvère

Koordinator og ansvarlig for området og bygningerne - inde og ude.


Uddannet i musikvidenskab og har i en årrække været tilknyttet musikskole, efterskole og højskole. Lang karriere som udøvende musiker; p.t. spiller Van i gospel, reggae og soul sammenhænge. Van er født og opvokset i London med en moder fra det nordjyske og en fader fra Mauritius - "I can call myself an afro-viking." Dyrker Qi Gong.


Tidligere ansat som teknisk medarbejder i Agro Food Park. Meget optaget af gør-det-selv tilgangen og værdsætter genbrugstanken højt.


Thorbjørn Hjalager

Administration og projektkoordinator


Lang karriere i det danske højskolemiljø, skuespiller, event udvikler, iværksætter, initiativtager til Verdenshøjskolen og meget mere. Hobby biavler, øl brygger og kulturelt berejst både i ind- og udland. Thorbjørn arbejder og bor med sin kone Kirstine, deres to børn og en farverig skare af husdyr på Himmelbjerggården.


Ved siden af sit job udvikler Thorbjørn kulturelle events på Himmelbjerggården.

Torben Erik Larsen


Torben er uddannet tømrer og konstruktør. I mange år var han ansvarlig for aflevering af store byggeprojekter over hele landet. Nu nyder Himmelbjerggården godt af Torbens talent for at bygge flotte, funktionelle trækonstruktioner såsom terassen foran Bines Hjem og trappen op til 1.sal på Hovedbygningen. Torben tilbyder oplæring i de professionelle maskiner i tømrer/snedkerværkstedet.


Passioneret roer af havkajak.

 

Anette Riis

Administration


Er frivillig på Himmelbjerggården to gange om ugen; i foreningen LIVKOM og i administrationen. Anette er uddannet korrespondent og er bachelor i dansk - og har arbejdet som korrespondent, underviser, jobkonsulent og studievejleder. Anette har derudover vandret næsten 3000km på diverse caminoer og har udgivet fire bøger med digte og morsomme gruk bl.a. "60 små sten i støvlen".

Sakshin Georgian Necula

Køkkenhave og permakultur 


Oprindeligt fra Rumænien men han har boet i forskellige lande de sidste 12 år, bl.a. i New Zealand, hvor han etablerede en plantage med havtorn. Kan lave og bygge hvad som helst, passioneret og stor viden omkring planter, dyrkning af grønsager, permakultur mm. 

Kristian Glenhammer Rehder

IT & Netværks ansvarlig


Passioneret lys- og lydtekniker. Lysdesigner til events såsom Tree of Souls i forbindelse med Kultur Hovedstad, Århus.
MØD HER NOGLE AF MENNESKERNE FRA LEVEFÆLLESSKABET PÅ HIMMELBJERGGÅRDEN

Kirsten Kristensen


Kirsten Kristensens speciale er Ikke-voldelig Kommunikation og konflikt læsning. Kirsten er en internationalt anerkendt master træner i IVC og er en ag kræfterne bag LIVKOM, Foreningen for Livsberigende Kommunikation. Kirsten underviser internationalt og samarbejder med både interne og eksterne undervisere på Himmelbjerggården.


Kirsten bor på Himmelbjerggården og er en del af kontorfællesskabet.

Lise Thodberg


Møbelsnedker af uddannelse og passioneret i at skabe smukke ting med sine hænder.


Afholder forløb og workshops hvor hun kombinere yoga, gong og mange andre kompetencer indenfor holistisk sundhed og velvære.


Lise bor på Himmelbjerggården.


Kirstine Hastrup


Professionel flamencodanser, projektleder på ”Verden for dine fødder” en del af Europæisk Kulturhovedstad, Bailaora og directora hos Flamenco Teatret, initiativtager og projektleder af Kriatura – den første internationale flamenco festival for børn i Jerez, Spanien, aktiv i projekter såsomt ”Landsby Laboratoriet”, Flytninge højskole og meget mere.


Kirstine bor på Himmelbjerggården sammen med Thorbjørn og deres to børn.

WeCreators fra hele verden


Vi har følgeskab af en fantastisk flok af WeCreators - lokale og internationale frivillige fra hele verden som indgår som en naturlig del af hverdagen. Denne kulturelle udveksling sætter perspektiv i dialogen omkring bæredygtig udvikling, på tværs af landegrænserne og skaber en mulighed for mere dybe møder mellem mennesker.

"Nye samarbejdsvinkler og innovative ideer opstår ofte spontant når man tilbringer tid sammen og har ræsonnerende intentioner om at "Være den forandring man ønsker at se i verden"."

HAR HIMMELBJERGGÅRDEN VAKT DIN INTERESSE?


Vil du være en del af Himmelbjerggården som beboer, frivillig eller lejer er du velkommen til at sende en motiveret mail info@himmelbjerggaarden.com.


Himmelbjerggården

Himmelbjergvej 11

DK-8680 Ry

Danmark


Tel: (+45) 3842 1400

Mail: info@himmelbjerggaarden.com